Wij gaan vloggen!

Het leek mij al een tijdje leuk om eens wat bewegende beelden te plaatsen op mijn blog. Maar een vlog helemaal in mijn eentje zag ik niet zo zitten. Interactie maakt een filmpje toch een stuk leuker!

Elma

Ik besloot om de krachten te bundelen met mijn blog collega/vriendin Elma van Keulen. Ook wel bekend als ” The Style Docter” Zij is fashion blogger en fanatiek Instagrammer.

wij gaan vloggen

Het lijkt ons een heel leuk idee om jullie geregeld een filmpje te laten zien uit ons leven. En dan met name gericht op interieur en de mode. Elma zal jullie de laatste mode trends bijbrengen, en ik zal op het gebied van interieur van alles laten zien.

Onze insteek, we gaan elkaar inspireren en adviseren op ons eigen vakgebied. En jullie mogen meegluren!

Wij zijn geen programma makers, we repeteren niets, what you see is what you get! We zullen nog veel bijleren, maar dat gaan we zeker doen naarmate we doorgaan en merken dat jullie naar ons kijken!

Premiere

In dit eerste vlog zijn we thuis bij Elma in Groningen. Ze woont hartstikke leuk maar mist nog een beetje meer aankleding. We hebben ervoor gekozen om in dit eerste blog alles uit de kringloopwinkel te laten komen. Low budget inspiratie!

We hopen dat jullie het leuk vinden!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *