Zondag

Na een lange dag “klein Berlijn” markt in Groningen waar ik zondag de hele dag stond met vintage interieur van mijn webshop Retroloekie ben heerlijk languit gegaan op onze roze bank.

Ik merk dat sinds we de roze bank van IKEA hebben ik nog meer aan het pastel stylen ben in woonkamer boven dan ervoor. De bank vraagt er gewoon om! Lekker combineren met zachte kleurtjes , goud en geel. En de zwarte accenten zorgen ervoor dat het niet te flets wordt bij elkaar.

pastel stylen

Vesta

Ik had nog een extra styling uitdaging afgelopen weekend, namelijk een heel mooi houtkleurig bijzettafeltje. Het heeft alles te maken met een nieuwe samenwerking die ik ben aangegaan met Vesta. Een grote woonboulevard in mijn stad Groningen. Ik zal binnenkort geregeld op de site van de Vesta verschijnen met een blog! binnenkort meer hierover…heb er veel zin in!

veste woonforum

Alvast voor jullie een sneak preview van de eerste opdracht het houtkleurige tafeltje….Ik zal hierover binnenkort meer vertellen op de site van Vesta.

bloempot 3

De combinatie lichthout met pastel en goud blijf ik prachtig vinden…

Dinsdag

Vazen ik blijf ze kopen in de kringloopwinkel. Ik kan er niets aan doen ik vind ze gewoon zo mooi en inspirerend. Afgelopen maandag had ik wel heel veel geluk want ik vond een kleine vazen groep tegelijkertijd. Niet bij elkaar, maar verspreid op meerdere plekken in de winkel. (leuk zoeken altijd! )

bloempot 4

Allemaal van aardewerk, en in zachte kleurtjes. Zeg nou zelf dit is toch een plaatje om naar te kijken ?

En als klap op de vuurpeil vond ik er vandaag nog een prachtige bloempot bij met ogen! Ik denk dat het een uiltje is.

Mijn wandrek (HEMA) leent zich er ook weer goed voor om de vazen mooi te laten uitkomen. Wit is altijd een goede basis om (kringloop) schatten te laten “shinen” !

bloempot 1

En helemaal mooi als je de achtergrond ook wit hebt , en lekker het groene van de plant laat knallen.

De grote bloempot staat in mijn webwinkel Retroloekie , waar de vaasjes t.z.t. ook in zullen komen.

Fijne avond!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *