Sinds wij een nieuwe kast hebben gekregen in het wit heb ik een beetje de witte koorts gekregen.

stoelen-6

Apothekers kast gekocht bij de Fabricage

 

Wit is fris, wit oogt schoon en wit geeft rust. Ik heb meteen de gele kinderstoel ook bijpassend wit geverfd. Nu hou ik ook nog ontzettend veel van kleur hoor, maar onze serre heeft al een drukke vloer dus wit kan daar gewoon erg mooi bij als tegenhanger.

We hadden al een paar jaar de IKEA Tobias stoelen staan. Doorzichtig en dus luchtig. Op zich waren er er tevreden over

stoelen-5

maar toen ik vandaag in de kringloopwinkel wit leren buisstoelen zag staan voor een klein prijsje was de verleiding te groot om ze niet mee te nemen.

Echt leer en hagel wit. Ik denk dat ze uit de jaren 80 komen

stoelen-1 stoelen-2

Ik vind het heerlijk, lekker fris het voorjaar in. En zo zie je maar, op het eerste oog misschien oud bollige jaren 80 stoelen komen in een andere omgeving heel anders tot hun recht. Ik kocht een set van 4, maar we hebben een Zweedse klep bank aan de andere kant van de tafel staan, (wat ook weer kleur toevoegt) De overige 2 stoelen maar op reserve voor als er een feestje is.

En misschien zijn het ook nog wel design stoelen. Ik kreeg namelijk de tip dat ze erg veel weg hebben van Mart Stam design. Of in ieder geval een goede replica. Altijd een leuk extraatje, die informatie.

stoelen-wit

Een eetkamer set hoeft niet duur te zijn! Ik roep dat al jaren (-;

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *