Tuinstyling

Het is alweer een paar maanden geleden dat we onze nieuwe tuinset van tuinmeubel webshop Kees Smit Tuinmeubelen hebben ontvangen. Intussen hebben we er alweer heel wat feestjes op gevierd. En wat is dat toch lekker dat je dan een goede stevige tuinset hebt staan!

En met zoveel verjaardagen in april/mei/juni/juli/aug in ons gezin was dit dan ook geen overbodige luxe.

Het begon allemaal in april. Zelfs toen was het weer af en toe al lekker om buiten te zitten.
tuinstyling

Het was de eerste keer dat we met zijn allen aan 1 tafel konden zitten i.p.v. dat het een “ratjetoe” was aan losse extra stoelen en bijzettafels. Wat een verademing!

tuinstyling

 

Omdat wij voornamelijk vlonders op de grond hebben is er alleen aan de zijkant ruimte voor planten. Daarom heb ik ervoor gekozen veel gebruik te maken van losse planten in potten om nog wat extra groene sfeer te creĆ«ren. En de buiten sierkussens met o.a. “het melkmeisje” maakt de gezelligheid helemaal af.

Melkmeisje kussen: Madison Sierkussen

Stoelen: Intenso Parma

Tafel: Bellagio Linosa dining tuintafel

bank: Sunyard picknickbank

Het open zetten van de deuren en dan het gevoel hebben alsof je woonkamer een stukje langer is geworden. Dit komt mede door de stoelen die zowel voor binnen als voor buiten geschikt zijn. Dit geeft het huiselijke gevoel aan je tuin.

De tafel heeft in mei zelfs nog een tijdje binnen gestaan toen de levering van onze eettafel was vertraagd. Geen mens die het opviel! Dit komt doordat de tafel helemaal niet zo’n typische tuintafel look heeft.

En ook Barbecuen gaat heerlijk op de tafel!

Het lekkerste vind ik de avonduren. Als het niet zo warm meer is en de kinderen op bed liggen. Nog lekker een drankje, of nog even werken op de computer in de buitenlucht.

De tuin heeft een echte “upgrade” gehad en we waarderen het hierdoor nog meer dat we buiten een eigen ruime plek hebben om te kunnen zitten.

En dat is in de stad nog helemaal niet zo vanzelfsprekend!

De zomer mag wat ons betreft nog heel lang duren!

TIP: Via mijn INSTAGRAM: Keeponstylincom

mag ik 2 Madison sier kussens weggeven voor buiten!

Kijk snel, en doe mee!

Deze actie loopt nog tot 10 juli

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *