Kinderen in huis

Het weekend is altijd gegarandeerd kinderen in huis. Soms een chaos met rommel en ruzie, en soms valt het best mee. Dit weekend ging het eigenlijk allemaal prima. Het weer was niet zo lekker, dus er werd veel binnen gespeeld en ik laat dit dan maar even gaan. Hutten gemaakt van kussens, verkleedpartijen en rondslingerend speelgoed. Ik zorg er wel altijd voor dat er ergens in huis een opgeruimd plekje is waar we zelf even kunnen zitten als de drukte teveel wordt. kinderen in huis

Een prima hoekje om even in terug te kunnen trekken.

 

huis 2

Mijn middelste dochter is helemaal gek van muziek luisteren. En dan vooral heel hard meebrullen en denken dat niemand dit hoort (-;

het bananen kussen kocht ik bij HM home online

 

 

huis 3

Helemaal blij wordt ik van de ontwikkeling dat de kinderen steeds vaker met zijn vieren spelen. Dit betekend handen vrij! Wat een luxe, het wordt steeds makkelijker….

Oud fisher price

10 jaar geleden ben ik fanatiek begonnen met het sparen van vintage fisherprice . In die tijd stond marktplaats er nog vol mee, voor nog kleine vriendelijke prijsjes en ging ik compleet los. Na een paar jaar kwam de vintage trend meer opzetten, en werd het fisher price veel duurder. Maar ik had intussen al een compleet dorp en stad bij elkaar verzameld dus ik was klaar. Inmiddels staat het spul al 10 jaar non stop in huis, en wordt er heel veel mee gespeeld. Vooral de leeftijd 1-5 jaar.

vintage fisher price 1

Dit is ongeveer de helft van de collectie die we hebben. Mijn kinderen komen dus niets te kort!

 

vintage fisher price 2

De garage is zelfs nog van mijzelf geweest van vroeger. Dat was het enige wat ik er zelf van had. Via mijn broer (waar hij eigenlijk van was ) heb ik hem een paar jaar geleden aan onze collectie kunnen toevoegen.

 

vintage fisher price 3

Het speelgoed van toen is zo degelijk gemaakt dat het gewoon onverwoestbaar is. Dat kan je van het speelgoed van nu niet altijd meer zeggen.

 

huis 4

En waarschijnlijk komt het mede door de warme nostalgische gevoelens die ik bij dit speelgoed heb, dat ik mij dus niet irriteer als dit door de hele kamer staat. Weer zo’n voorbeeldje van decoratief speelgoed wat je gerust kan laten staan als je het mij vraagt.

fijne dag!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *