Ik ben al een paar jaar fan van de illustraties van Illeke. Illeke maakt de liefste creaties van dieren met kleding aan, en heeft inmiddels al een heel dierenkabinet bij elkaar getekend.

dierenkabinet

fotocollage: Illeke.nl

Ik heb in huis al her en der wat prentjes hangen, waaronder deze enorme Molly de poes! En Julie heeft zelfs een Illeke Molly de poes legging.

illeke 1

Maar ik kreeg deze week van haar wat nieuws in de bus. Namelijk een “ik zie ik zie wat jij niet ziet” spel. Een poster met daarop alle dieren uit het kabinet. Leuk voor kinderen om lekker naar te staren. En wat is er dan nog leuker om er een spelletje van maken! Voor het slapen gaan even lekker ouderwets “ik zie ik zie”

Mijn dochters vinden het erg grappig, en we hebben inmiddels de poster ophangen bij het bed van Roos.

 

illeke 1

Ik zie ik zie en het is roze ? nou dat zijn veel dingen. Je kan ook zeggen ik zie ik zie en het is een poes ! en dan zo snel mogelijk aanwijzen ook leuk. (vind Julie)

illeke 2

De poster is al voor 8,50 euro te bestellen in haar webshop: Illeke

De deken met Ananas kocht ik vorig jaar bij Kwantum. Deze is niet meer te koop. Het ananas kleedje en de watermeloen is van Kidsboetiek.

Vaatwastablet in de wasmachine

Gisteren heb ik de gordijnen in onze woonkamer weer eens gewassen. Toen s’avonds het avondzonnetje er door scheen zag ik pas goed hoe mooi wit het was geworden.

vaatwas tablet

Ik had ergens gelezen dat vaatwas tabletten helpen om was mooi wit te krijgen. Ik had dit getest met een t- shirt die van wit naar licht blauw was verkleurd en het werkte! (wel direct na het wassen )

Dus ik dacht dan ga ik dat ook maar eens met de gordijnen proberen. En het resultaat was een lekker hagelwit friss gordijn. Het schijnt ook te kunnen met kunstgebit bruistabletten, maar deze heb ik nooit in huis. (gelukkig) (-;

Fijne avond!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *