Wit wonen met groen en goud

dinsdag

Een witte basis in huis is eigenlijk de sleutel om je accessoires en meubelstukken te laten shinen. Alles komt gewoon mooier uit als de omgeving wit is.

Onlangs kreeg ik van planten stylist Marjolein van de opfleurist een Monstera in huis. Ik merkte dat hij wat slapjes werd in de iet wat donkere hoek in de woonkamer. Waarschijnlijk kreeg hij iets te weinig licht. Ik besloot om hem naar boven te verhuizen en hij staat daar eigenlijk veel mooier. Door de witte muren ontstaat er een prachtig contrast

witwonen met groen en goud

Ik heb de plant gecombineerd met een gouden trolley die ik deze week ook bij de kringloopwinkel vond. Een hele mooie grote met tijdschriftenhouder. Hij staat te koop in mijn webshop Retroloekie

Ook weer een mooie combinatie met wit en groen. Het tafeltje waar de Monstera opstaat vond ik ook deze week in de kringloopwinkel. Hij is van IKEA. Simpel, maar strak vormgegeven wit. Hierdoor komen de plant en pot nog mooier naar voren.

Delfs blauw

Ik ben dol op Delfs blauw, toen ik dit beeldje/vaasje gisteren zag staan in de kringloopwinkel kon ik het ook niet laten om het mee te nemen. Een beetje kitsch, maar als je hem zo combineert met een moderne vaas in een neutrale ruimte maak je juist een statement met zo’n stukje nostalgie.

witwonen met groen en goud

 

Gisteren kreeg ik zomaar 2 armbandjes cadeau in mijn favoriete kleuren combinatie van en een Instagram vriend. Dank je Sanne ! Ze maakt ook naam armbandjes, voor meer info zie haar Instagram

woensdag 1 woensdag 4

Een binnenkijkje in onze woonkamer beneden. Op de plek van de Monstera stond nu een andere plant die wat beter tegen schaduw kan.

Ook hier heb ik weer gouden accentjes gecombineerd met groen en lichte mint/blauwe tintjes. Zonder het goud was het plaatje een stuk killer geweest. En doordat de rest van het interieur strak is, lijkt het goud niet kitsch.

Fijne dag!

 

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *