Ambachtelijke sieraden

Jéh Jewels is een sieraden merk van Nederlandse bodem.

Het label is 25 jaar geleden opgericht door Jacoba Elisabeth Heemsbergen en met deze initialen ontstond “Jeh”

Elselien en Coby van Buuren

Moeder en dochter komen uit Maasland, en hun ontwerp stijl is te omschrijven als ; Ambachtelijk en tijdloos. Niet dat glad gepolijste, maar een mooie speelse afwerkingen. Het handwerk spat ervan af!

De dames brengen elk half jaar een nieuwe collectie uit die geproduceerd wordt door diverse ateliers van over de hele wereld.

Fair trade staat hoog in het vaandel, en ook duurzaamheid speelt een grote rol. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled zilver.

sieraden

Ik hou zelf erg van mooie opvallende sieraden. Niet dat hele fijne subtiele, maar gewoon een sieraad dat gezien mag worden. Toen ik een cadeaubon van Jéh ontving, duurde het ook niet lang voordat ik mijn sieraad had besteld in de webshop. Wat een mooie collectie! En zo ontstond ook mijn enthousiasme om hier ook een blog aan te wijden!

Ik ben zelf dol op ringen. Deze draag ik altijd 24 uur per dag en doe ik nooit af. Een ring koop ik dus niet zomaar, ik wil hem echt heel mooi vinden en anders begin ik er niet aan.

Ik was eigenlijk meteen verliefd op alle ringen in de webshop! De stijl is tijdloos, vrouwelijk maar niet truttig eerder stoer.

De sieraden in de webshop zijn van echt zilver en goud. Een sieraad dat dus altijd mooi blijft, en je aanschaft voor het leven.

oorstekers zilver verguld

€109,-

Ik ben gevallen voor de ring “stralend”

 

Een bijzondere ring gemaakt van 925 sterling zilver en gold filled. De ringen in het midden van de ring kunnen bewegen, dit zorgt voor een speels effect. Ze zitten dus om een grote ring heen maar kunnen er niet af.

Ik heb een maat gekozen voor mijn middelvinger. Mijn ringvingers waren al bezet, en zo’n mooie robuuste ring staat ook juist mooi op een grotere vinger.

Ik ben er heel blij mee! Fris, stoer tijdloos.

Ben je ook benieuwd geworden naar de mooie tijdloze sieraden van moeder en dochter?

Bezoek ze dan eens online!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *