Bamboe bijzettafel

De afgelopen jaren is de grote salon tafel zo ongeveer verdwenen uit het interieur plaatje. Daarvoor in de plaats kregen we kleinere tafeltjes, ook wel salontafeltjes genoemd.

Het voordeel van deze tafeltjes is dat je veel meer ruimte overhoud bij je bank, en dat het luchtig staat.

Bijzettafel Dayne Goud via Sweet Livingshop.nl

Kleinere tafeltjes zet je makkelijk even weg in een hoek, en zijn ook nog eens goed inzetbaar om planten op te zetten. Ik vind ze ideaal en heb er een paar bij de bank staan.

Sweet Living shop.nl

Maar ik was eigenlijk op zoek naar een keer weer iets groters. In het weekend als de kinderen vaak films gaan kijken merkte ik dat die kleine tafeltjes niet altijd even handig waren. Grote kommen popcorn vielen er nog wel eens af. Ik wilde iets groters, maar ik wilde niet terug naar de ouderwetse grote salontafel. Ik zocht iets daar tussen in, en het liefst van rotan materiaal.

Sweet living shop

In mijn zoektocht naar een bamboe of rotan salontafel vond ik de webshop “Sweet Living Shop” . Deze shop heeft een ruim assortiment aan bamboe en rotan. Mijn favoriete interieur trend van dit moment.

 

Mijn oog viel op een prachtige grote maar ranke bijzettafel.

 

€84,95

Deze bijzettafel bamboe van Sweet Living is gemaakt van metaal, bamboe en glas (glazen ronde plaat zodat kleine dingetjes (lees popcorn) er niet doorglijden!

De Salontafel heeft een doorsnede van 56 cm en is 49 cm hoog. Een flink stukje groter dan de kleine bijzettafeltjes die ik al had.

Door de opstaande randen ook ideaal om lekker veel op kwijt te kunnen zonder dat het eraf klettert.

Door de open structuur van de bamboe lijkt deze tafel niet zo massief. Zo heb je het gemak van een grote tafel, zonder dat je interieur er direct zo vol van lijkt.

Botanische schoolplaat

Bij de tafel wilde ik ook nog een bijpassende wanddecoratie. Dat werd dit botanische wandkleed. Dit grote HK Living kleed was ook nog eens in de SALE voor €19,95,-

 

Een perfect wandkleed om de kamer een beetje gezelligheid te geven.

Door het gebruik van grijstinten kan een kamer al snel een beetje saai worden. Dit kan je met een wandkleed in warmere tinten heel goed compenseren.

Ook het tafeltje past helemaal op deze plek.

En zoals je ziet past het zwart metalen frame ook erg goed bij de zwarte metalen stoel. Ik vind het altijd mooi om bepaalde kleuren en vormen terug te laten komen in een ruimte. Dit creëert een beetje eenheid.

Een perfecte tussenmaat!

TIP: De tafel kan ook goed gebruikt worden om planten op te zetten. Leuk voor de afwisseling!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *