Trampoline

De trampoline gekte begon bij ons in het gezin zo’n 4 jaar geleden. Samen met twee buurtgezinnen besloten we onze kinderen te verwennen met een gezamenlijke trampoline.

Als je woont in een stad heb je meestal niet een hele grote tuin.

Daarom leek het ons slim om gezamenlijk een trampoline te kopen, en deze om de 2/3 maanden te laten circuleren in 3 tuinen. Dit om de drukte van in totaal 8 buurt kinderen een beetje te spreiden.

Met open tuindeuren en een afgesloten brandgang konden de kinderen in en uit de tuinen wanneer ze wilden, het was een perfecte idee!

 

trampoline

Zoals je ziet op de foto was de trampoline behoorlijk groot en onpraktisch van vorm. Ik was na een maand of 3 ook altijd weer blij als hij weer naar de volgende tuin ging.

Toen na 4 jaar de trampoline helemaal af was en weg moest, dacht ik dat de trampoline gekte inmiddels wel overgewaaid zou zijn. Maar dit bleek niet het geval.

Het buitenspeel seizoen begon weer, en de kinderen gingen er toch weer naar te vragen.

Zelfs mijn kinderen van 10 en 11 jaar, waarvan ik dacht dat zij er inmiddels wel overheen gegroeid zouden zijn.

Etan Trampolines

Ik wilde mijn kinderen best wel weer graag blij maken met een nieuwe trampoline, maar ik had geen zin meer in zo’n mega grote ronde “unit” in de tuin. Ik wilde liever een trampoline die beter in onze (onlangs vernieuwde ) tuin zou passen.

In mijn zoektocht naar een goed alternatief zag ik voor het eerst bij de webshop van Etan trampolines dat er ook rechthoekige trampolines bestonden

 

 

Mijn oog viel meteen op de ETAN PREMIUM GOLD

trampoline

0965 COMBI 281 X 201 CM GRIJS.

Met een rechthoekige trampoline verspil je geen ruimte in de tuin. De ideale oplossing voor kleinere stadstuinen. En ik vind het ook nog eens veel mooier om naar te kijken.

Samen met het hele gezin hebben we de trampoline helemaal achter in de tuin opgezet. De trampoline is groot, maar we hebben nog meer dan genoeg ruimte over voor onze grote tuinset.

Het resultaat!

trampoline

Ik kan alleen maar blij zijn als ik zie hoeveel plezier mijn kinderen hieraan beleven. En ik verbaas mij er na vier jaar nog steeds over hoe vaak en hoe lang ze erop gaan!

Ook de kwaliteit is wel een stuk anders dan een goedkope variant die we voorheen hadden. Grotere veren, en meer stevigheid in de constructie. “En hij springt soepel en niet zo hard” aldus de jonge experts.

 

trampoline

Zie hier op de foto Julie van 4. Heerlijk hoe zij haar energie kwijt kan raken, zonder dat ik er moe van wordt ! (-;

Het springen is weer als vanouds een groot succes! Mijn kinderen zijn ineens weer uren buiten, en dat geeft ook mij een groot stuk vrijheid in huis.

Als moeder van 4 kinderen is dat geen overbodige luxe kan ik je vertellen!

 

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *