Bij een stijlvolle woning hoort bijpassende verlichting

Wil jij je echt thuisvoelen in je eigen huis? En van je huiskamer een knus en gezellig plekje maken? Dan mag de juiste verlichting eigenlijk niet ontbreken. Verlichting in je huis kan de sfeer namelijk enorm beïnvloeden, dus wanneer je de verlichting niet goed kiest kan dit erg vervelend zijn. Wil je graag de sfeer kunnen aanpassen en wil je graag besparen op je energierekening? Kies dan zeker voor LED verlichting. Met LED lampen bespaar je namelijk 70% energie ten opzichte van de klassieke halogeenlampen. Bovendien is LED verlichting in vele soorten, maten en intensiteiten beschikbaar zodat voor iedere woning de perfecte verlichting gekozen kan worden.

Maak onderscheid tussen basisverlichting en sfeerverlichtingBasisverlichting is altijd aanwezig. Denk aan de lampen die in de keuken hangen of die boven de eettafel hangen. Toch kan je deze verlichting eenvoudig aanpassen naargelang de situatie daarom vraagt. Zeker wanneer je werkt met LED lampen kan je de verlichting eenvoudig dimmen of juist in intensiteit vergroten. LED lampen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en intensiteiten, waardoor voor iedere ruimte de perfecte verlichting gevonden kan worden.

led

Een stijlvol huis vraagt namelijk om stijlvolle verlichting. Laat je verlichting de stijl in huis versterken en zorg dat je verlichting een aantal eyecatchers naar voren haalt. Combineer je LED verlichting daarom met stijlvolle items zodat de sfeer van je kamer nog beter tot zijn recht komt.

Speel met de lichtintensiteit om de sfeer van de kamer te bepalen


LED lampen kan je aanschaffen met verschillende lichtintensiteiten en kleuren. Hier kan je eenvoudig mee spelen wanneer je de sfeer in de ruimte wilt aanpassen. Kies voor een lage lichtintensiteit met geel licht wanneer je een warme en gezellige sfeer wilt creëren. Wil je liever een boek lezen of handwerken? Dan is licht met een hogere lichtintensiteit handiger. Met een hogere lichtintensiteit creëer je meer licht en wordt de productiviteit verhoogd. Kies daarom de juiste LED lampen voor de sfeer die je wilt creëren, zodat je altijd de juiste stijl kiest die past bij jouw behoeften en de stijl van de woning.

Maak een goed lichtplan

Heb je een stijlvolle woning gekocht? Of woon je al in het huis van je dromen? Vergeet dan niet om je lichtplan aan de woning aan te passen. Een stijlvolle woning vraagt namelijk om stijlvolle verkocht.

led


LED lampen

Met LED lampen kan je deze stijlvolle verlichting eenvoudig creëren door stijlvolle elementen uit te lichten. Door te spelen met verschillende lichtintensiteiten en kleuren kan je de sfeer eenvoudig veranderen. Wil je handwerken? Dan heb je veel licht nodig, maar wil je liever gezellig op de bank zitten met een hapje en een drankje? Dan is warm en geel licht beter passend bij de situatie.

Doordat LED lampen in vele soorten, vormen, maten en lichtintensiteiten beschikbaar zijn, is er voor iedere stijl wel de perfecte lamp beschikbaar. Bovendien zijn LED lampen zeer energiezuinig, zeer duurzaam en veilig. LED lampen verspreiden namelijk geen warmte waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het gebruik in vitrinekasten. Hierdoor kan jij je stijlvolle items eenvoudig tentoonstellen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de items beschadigd raken door de warmte.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *