Schone vloeren

Als er iemand veel foto’s van interieur maakt dan ben ik dat. Vrijwel dagelijks komt er wel iets in mijn huis op de foto.

Vaak zijn dit foto’s die ik in opdracht maak voor interieur winkels, dus het is van belang dat alles er keurig uitziet. Dit betekend voor mij -naast veel opruimen- ook veel poetsen. En dan in het bijzonder de vloer!

Want zeg nou zelf, een mooie stoel, of kast, komt toch het beste naar voren op een blinkende vloer?

Maar dat laatste is nog wel een een uitdaging. Met vier kinderen in huis kan je eigenlijk dagelijks stofzuigen en dweilen. Iets wat veel tijd kost, en totaal geen hobby is van mij.

Kärcher

Toen ik een bericht kreeg of ik een ¨stofzuiger en dweil in 1¨ wilde uitproberen van het bekende schoonmaak apparaat merk: Kärcher was ik direct om. Zoiets klinkt toch als muziek in de oren? Geen gesleep meer met emmers, en gehannes met die platte doekjes (die altijd zoekraken in de was) En niet te vergeten: 2x zo snel klaar!

Toen ik de zuiger en dweil in 1 op de website zag in de nieuwe campagne van kärcher ¨bring back the wow¨ kwam ik al helemaal in de stemming. Wat een leuke kamer, en leuk persoon in legging!! Ik had dit zelf kunnen zijn. Ik probeer ook altijd het huishouden er een beetje bij te doen (-;

Het gaf mij het optimistische gevoel dat schoonmaken niet een hoofdzaak, maar een bijzaak kan worden. Gewoon eventjes tussendoor, en toch een goed resultaat behalen.

Ik heb zelf de witte variant besteld. Ik wil het apparaat ook kunnen laten staan in een hoek, zonder dat het teveel opvalt.

Floor cleaner FC5

De Floor Cleaner FC 5 Cordless met accu-aandrijving dweilt altijd met schoon water. Het vuil wordt continu van de rollen verwijderd en in de vuilwatertank verzameld. Dus geen vies sopje, waar je constant het vuile water weer opnieuw verspreid.

Het aparaat heeft 2 tankjes. 1 voor het schone water met schoonmaakmiddel, en 1 voor het afvoeren van het vuile water. De rollen (lijken op behang rollen ) kun je er op klikken, en ook afhalen om eventueel een grondig te reinigen. Maar in principe kunnen deze rollers er eerst aanblijven. Ze reinigen automatisch na elke beurt. Je zet het apparaat na het schoonmaken in de bijbehorende bak, vult deze met een beetje water, en je laat ze schoonrollen. Ideaal dus in gebruik!

De rollers zijn zo stevig aangedreven dat ze je bijna de kamer doortrekken! Je hoeft bewijze van spreken het handvat slechts met een paar vingers vast te pakken, kracht zetten is niet nodig! Dit vond ik al een bijzondere ervaring op zich!

De ontbijtkruimels, en de stofjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze zuig combi is perfect voor klein dagelijks vuil. Ook bijvoorbeeld na het koken in de keuken. Normaal doe ik dit altijd ouderwets op de knieën met doekjes (omdat ik dan geen zin heb een dweil te halen) maar nu kan het even heel snel, en is het meteen brandschoon.

Ik blijf natuurlijk ook gewoon stofzuigen, alleen kan ik dit nu ook 1x per week doen i.p.v elke dag!

Het is misschien niet een apparaat dat zomaar even aanschaft qua prijs. Maar ik zie het als een stukje gemak, en tijdsbesparing wat zich zeker terugverdiend. Schoonmaken is nog steeds niet mijn hobby, maar als het op deze manier kan, voelt het niet meer als een straf.

Kopen met korting

Speciaal voor jullie mag ik van Kärcher een kortingscode weggeven!

KARCHER-STYLING-2020 geeft 30% korting op de advies prijs. Momenteel zit er al korting op, dus je krijgt dan met deze code nog een beetje meer korting op.

En hier vind je het apparaat

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *