Natuurtrend

De natuurtrend in het interieur is al een tijdje aan de gang. Terug naar de basis, pure producten en natuurlijke materialen. Hoewel ik nooit een interieur trend letterlijk overneem, merk ik wel dat ik er op een gegeven moment toch geprikkeld door raak. En er uiteindelijk op mijn eigen manier een draai aan geef.

De basis in ons huis werd steeds meer basic, en de natuurlijke elementen in de vorm van planten en licht hout namen hun intrede.

Rotan

En wat er ook goed past bij deze natuurlijke trend is rotan en bamboe. Ik begon er de schoonheid van in te zien. Naast bloempotten en een stoel kwam er ook zelfs een vintage rotan kast bij mij in huis.

natuurtrend

Rotan is een fijn materiaal mee te stylen De kleur is warm en staat prachtig in combinatie met planten en bloemen. Ook een voordeel van rotan is de open structuur. Hierdoor kan je een object dat best groot is toch luchtig laten lijken. En dit kan ook een voordeel zijn als je niet al te groot woont.

Ik kreeg de smaak van de natuurlijke producten in huis helemaal te pakken!

It’s about RoMi

Vesta heeft momenteel een prachtige verlichtingslijn van Good&Mojo in de collectie. Een lampencollectie die zich voornamelijk richt op duurzaamheid. Alle lampen uit de collectie zijn gemaakt van natuurlijke en biologische materialen. En van elke verkochte lamp gaat een deel van de opbrengst naar de WakaWaka foundation. Deze foundation streeft naar de beëindiging van energie armoede. En staat voor al die 1,5 miljard mensen die geen toegang hebben tot een stroomnetwerk en zich vaak moeten redden met gevaarlijke kerosinelampen.

Een mooie lamp met een goed gevoel gevoel! De lampen van Good&Mojo zijn vernoemd naar een berg of rivier. De lampen worden met de hand gemaakt van 100 % ecologisch verantwoord geteelde rotanvezels.

Ik viel voor de grote handgemaakte rotan KALAHARI lamp.

En dat er behoorlijk wat handwerk in deze lamp zit dat kan je wel zien. Alle rotan strookjes zitten keurig gevlochten. De lamp is met zijn 70cm erg groot, maar door de luchtigheid van het rotan oogt de lamp fris en licht.

Woonkeuken

De perfecte lamp voor boven onze eettafel in de woonkeuken. En omdat de ruimte waar onze eettafel staat groot en licht is, mag een lamp best een eyecatcher zijn. En dat is deze KALAHARI zeker!

Het verstrooide licht geeft ontzettend veel sfeer. Deze lamp kan je dus ook gerust de hele avond aan laten voor een stukje gezelligheid in de kamer.

natuurtrend

 

 

 

Een aanwinst in ons huis. Wil je meer weten over deze lamp ? kijk dan eens op de website van VESTA.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *