Geurtjes in huis

Ik ben ontzettend gevoelig voor geurtjes. Slecht of goed ze komen allemaal keihard bij mij binnen. Op zich kan het handig zijn een gevoelige neus bij het tijdig opmerken van het aanbranden van eten, of het op tijd signaleren van een vieze luier. Maar het nadeel is ook dat je snel vieze dingen ruikt waar je niets aan hebt, en waar je alleen maar niet goed van wordt. Slechte hygiene van mensen om maar even een dingetje te noemen.

Thuis

In huis ben ik dan ook altijd blij dat ik mijn eigen geur onder controle heb. Ik vind het heerlijk om het huis lekker te laten ruiken, helemaal als het net is schoongemaakt.

Geurkaarsen, geurstokjes, spray, er is altijd wel iets in huis.

Savor

Onlangs kreeg ik de kans om een nieuwe geurlijn te testen van Savor. Dit merk richt zich op alle geur verspreiders in huis die je je maar kan bedenken. De flesjes ogen chique en lijken zelfs op het eerste oog op een duur parfum. En toen ik het rook leek het daar ook precies op! Interieur spray’s hebben vaak de eigenschap zoet en bloemig te ruiken. Dat is met Savor niet het geval, het is echt alsof je met een duur parfum aan het sprayen bent.

En als je het zo ziet staan op ons badkamer meubel dan lijkt dat ook zo. Wel zo leuk, zo kan je een fles ook nog eens laten staan zonder dat het een stoorzender is om te zien.

geurtjes

Bij de bank heb ik geurstokjes staan. Lekker in de hoek waar ik zelf graag zit. Deze stokjes in fles gaan maar liefst 3 maanden mee!

Dit is een geur verwijderaar ook wel “Eliminate” spray genoemd. Deze zou je in de auto kunnen gebruiken, of in de wc. Door de mooie vormgegeven fles kan je hem gerust in het zicht laten staan.

Als laatste heb ik de SAVOR HOME kunststoffen geurkaartjes getest. Deze heb ik in de auto gehangen 1 kaartje aan de spiegel. Want als ik iets viezig vind tijdens het auto rijden is dat wel een muffe auto. Wij hebben een hele oude auto, dus dan weet je het wel! Ik vind het ook nog eens een stuk eleganter staan dan zo’n lelijk geur denneboompje.

Ik werd erg blij van deze collectie. Vooral door het luxe gevoel wat ik erbij kreeg. Ik vind het ook een leuk idee om cadeau te geven. Leuk met de feestdagen, of aan iemand die net een nieuw huis heeft gekregen!

Voor meer informatie over deze producten en meer check eens de site van SAVOR

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *