De opbergmand

Manden heb je in allerlei soorten en maten. Maar een formaat mand waar ik nostalgische gevoelens bij heb is de grote mand met klepdeksel. Deze mand ken ik nog uit mijn jeugd.

In de jaren 70 en 80 was rotan ook hartstikke populair en had bijna iedereen wel een mand in huis. Ik had vroeger als kind zelf een extra grote mand op mijn slaapkamer waar al mijn knuffels in zaten. Maar waar ik zelf ook geregeld verstoppertje in speelde.

Tegenwoordig zie je rotan al een tijdje terug in het interieur. En ook de manden kunnen daar niet in ontbreken.

In onze woonkamer staat al een paar jaar een vintage opbergmand. Een oudje, niet meer zo netjes, maar voor het speelgoed kan ie nog wel eventjes mee.

opbergmand

Mensen vragen mij wel eens hoe ik ons huis zo netjes hou met vier kinderen? dit doe ik dus voornamelijk door al het rondslingerende speelgoed aan het einde van de dag in de mand te gooien. Een mand is echt een aanrader voor ouders met kleine kinderen!

Sweet Living Shop

Behalve speelgoed ben ik zelf ook goed in het verzamelen van spullen. En dan heb ik het vooral over kussens en dekens. Bij onze bank staat nu sinds deze week een nieuwe opbergmand van Sweet Living shop.

Naast de bank is de ideale plek om een mand neer te zetten. Ik koos bewust voor een zwarte kleur zodat de mand toch ook een beetje een stoere uitstraling heeft.

opbergmand

En gecombineerd met het tafeltje wat ik had van Sweet Living shop, en de rotan stoel, is het plaatje helemaal op elkaar afgestemd.

opbergmand

Voor mee informatie over de mand en stoel zie de interieur webwinkel van:

Sweet Living Shop

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *