Trendy en hygiënische vloerkleden

Een vloerkleed is een echte sfeermaker in huis. Ik ben er dol op, en kan er eindeloos mee variëren in mijn eigen huis.

Mijn muren zijn grotendeels wit, waardoor ik juist met kleden een leuk accent kan leggen. En dit doe ik dan ook naar hartenlust!

Ik heb namelijk ook niet één kleed in huis, maar zeker een stuk of vier die ik blijf afwisselen. Dit houdt niet alleen mijn interieur afwisselend, maar het zorgt er ook voor dat de kleden niet zo snel slijten (vooral dit laatste vind ik wel een goed excuus/smoesje om te gebruiken als ik er weer eentje aanschaf !) De kleden die ik niet gebruik berg ik op in een schuurtje.

Seizoens kleden

Ik laat de vloerkleden in ons huis altijd mee gaan met de seizoenen. In de winter heb ik veel wollen of andere zachte kleden liggen, terwijl ik in de zomer altijd de kleden weghaal, of vervang voor een koeler kleed zoals bijvoorbeeld eentje van sisal.

En één belangrijke regel in ons huis is: nooit met schoenen op een kleed. Behalve dat een vloerkleed dan snel onherstelbaar grauw wordt, is het ook nog eens niet erg hygiënisch om de halve straat onder je voeten mee je huis in te slepen.

Decorette Groningen

Je merkt het ik hou van een schoon huis. Toen ik laatst in “Decorette Groningen” was in de interne winkel in de Kruit en Kramer, kwam ik iets tegen waar mijn “hygiënische vloerkleden hart” sneller van ging kloppen. Een rond vloerkleed gemaakt van Vinyl.
Vinyl klinkt misschien wat ongezellig, maar dit is absoluut niet wat je kunt zeggen van deze kleden.

hygiënische vloerkleden

Styling Bregje Nix

Ze zien er juist vrolijk en huiselijk uit. Nu zal je misschien niet direct zo’n kleed voor je bank leggen in de winter, maar denk eens aan de kinderkamer, of de speelhoek in de woonkamer of onder de eettafel.

Plekken waar je wel graag gezelligheid wilt creëren maar ook het gemak wilt hebben van een makkelijk te reinigen vloer.

Maar denk ook eens aan een kinderdagverblijf, een wachtkamer van een dokter, of een school? Plekken waar je sfeer wilt maken maar waar hygiëne ook een grote rol speelt.

hygiënische vloerkleden

Styling Bregje Nix

Maar houdt je toch meer van een rechthoekig kleed is dit ook een optie.

Styling Bregje Nix

Superleuk dit rechthoekige kleed op een stoere tienerkamer! Tarkett heeft behalve de ronde kleden ook een grote rechthoekige kleden collectie.

Rond jungle kleed

Om toch laten zien dat deze kleden ook thuis heel gezellig staan, heb ik mijn favoriet even meegenomen. Een kleed in jungle thema wat goed past bij ons huis.

Het kleed is gemaakt van Premium Vinyl en afgewerkt met een mooie festonrand en antslip onderzijde. Super veilig dus ook, het kleed blijft perfect op zijn plek.

 

Achter het kleed hangt een wandkleed van Kruit en Kramer om de “jungle” sfeer nog een beetje compleet te maken.

Wanddoek Kruit en kramer €46,95,-

De Vinyl kleden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten in de interne Decorette winkel in de Kruit en Kramer. Hoendiep 99D Groningen

Of te bestellen via Kruit-en-Kramer webshop met nu tijdelijk gratis verzending!

 

 

 


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *