Dutzfloors

Als je een houten vloer zoekt, wil je dat-ie perfect is in alle opzichten. Zo moet de vloer bijvoorbeeld passen bij je gewenste interieur. En wil je dat het hout tegen een stootje kan. Als de vloer ook nog eens duurzaam is, ben je er al helemaal blij mee. Goed nieuws: we hebben dé houten-vloer-specialist voor je gevonden. Bij Dutzfloors in Beetsterzwaag vind je jouw droomvloer.

Specialist in eikenhouten vloeren

In sommige situaties wil je zakendoen met een echte expert. Een bedrijf dat zich zo toespitst op één product dat ze er letterlijk alles vanaf weet. Vanaf 2010 richt Dutzfloors zich puur en alleen op eikenhouten vloeren.


Met deze duurzame, sterke en prachtige houtsoort maakt het bedrijf de mooiste vloeren voor klanten over de hele wereld. Het specialisme voel je door de hele organisatie heen. Van het selecteren van het juiste eikenhout tot aan het bewerken van de planken. Daarnaast worden de vloeren gelegd door parketteurs die soms wel meer dan 30 jaar ervaring hebben. 

Op maat gemaakte vloeren van Dutzfloors

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak. En dus ook een voorkeur qua hoe de ideale houten vloer eruitziet. Sommige mensen houden van een strakke, matte vloer met grote planken. Dit zorgt voor een rustig geheel in de woonkamer. Anderen vinden juist een heel uitgesproken vloer mooier. Denk aan een visgraatvloer in combinatie met veel noesten in het hout. Of planken waarop de nerftekening nog duidelijk zichtbaar is. Om over de verschillen in kleur nog maar te zwijgen!

dutzfloors


Zoek je een unieke vloer? Of weet je al heel goed wat je wilt, maar zie je die vloer nergens te koop? In zulke gevallen ben je bij Dutzfloors aan het juiste adres. Bij deze specialist in eiken houten vloeren vind je alleen volledig op maat gemaakte vloeren.
Dat betekent dat jij precies bepaalt hoe de vloer eruit gaat zien. Wil je dat het hout wordt gerookt, voor een mooi nuanceverschil tussen de planken? Heb je liever een compleet witte of zwarte vloer? Bij Dutzfloors heb jij het voor het zeggen.

Eerlijke prijs

Als je al een tijdje op zoek bent naar een houten vloer, weet je dat de prijzen behoorlijk uiteen kunnen lopen. Bij de ene winkel koop je een eenvoudige standaard-vloer voor een paar tientjes per vierkante meter, bij de ander vind je exclusieve designs waarvan de prijs stukken hoger ligt. Voor jou als klant kunnen al die verschillen best overweldigend zijn. 

dutzfloors
Karolina Grabowska


Dutzfloors staat voor transparantie. En biedt hoogwaardige eikenhouten vloeren aan voor een eerlijke prijs. Hoe dat kan? Doordat ze alles in eigen beheer doen. Van de inkoop van hout tot het leggen van de vloer – er komen geen tussenhandelaren aan te pas. Dit betekent dat je als klant niet betaalt voor stiekeme marges, maar precies weet waarom jouw vloer een bepaalde prijs heeft.

dutzfloors

Benieuwd naar de kosten? Dankzij een handig tool op de website van Dutzfloors reken je heel makkelijk zelf uit wat jouw droomvloer kost.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *