Homehaves

Als blogger zie ik heel veel leuke interieur webshops voorbijkomen. Onlangs kreeg ik de kans om Homehaves .com te reviewen. Een fris ogende budget vriendelijke webshop op het gebied van interieur.

Voor mij altijd de uitdaging om de pareltjes te vinden! Lekker lang online speuren en dan de leukste -en liefst betaalbare- interieur items aan te vinden

Eetkamer stoelen

Iets waar ik altijd erg blij van wordt zijn eetkamer stoelen. Wij hebben thuis een mix en match van eetkamer stoelen die eigenlijk elk jaar wel een keer van samenstelling veranderen. Nieuw, oud, alles door elkaar het is maar waar ik tegen aanloop.

Momenteel hebben we bij onze eettafel alleen oude kringloop stoelen staan. En juist dan is het leuk om er eens wat nieuws tussen te zetten! Een afwisseling van oud en nieuw

homehaves

Mijn oog viel op de homehaves antraciet velvet stoelen Adam strak maar met een vleugje retro. Het model deed mij een beetje denken aan de jaren 60.

Een perfecte match met de vintage stoelen die we al hebben!

De stoelen kwamen beiden in 1 compacte doos, en de zitting en de rug moesten nog in elkaar geschroefd worden met een inbussleutel. Ik ben niet heel handig, maar samen met zijn dochter was dit prima te doen. Sterker nog, zij heeft het grotendeels gedaan!

homehaves
homehaves

De stoelen zijn mooi stevig, en hebben een hele fijne zachte zit. De kleur antraciet is altijd makkelijk te combineren.

Ik vind de prijs kwaliteit verhouding echt verrassend goed!

vintage look
homehaves

Een heerlijke comfortabele stoel met een luchtige elegante uitstraling!

homehaves

Tv kast

We zijn thuis al een tijdje bezig met een kleine verbouwing. Voor onder de tv zocht ik nog een klein luchtig kastje. Niet een officieel tv meubel daar is de ruimte niet groot genoeg voor. Ik zocht een mooie luchtige tussenoplossing.

In de categorie tafels op homehaves zag ik een mooi klein compact tv-meubel: tv-kast Elmer

En ook nog met 50% korting! nu voor €49,95,- een mooi prijsje!

homehaves

De looks deden mij denken aan Deens design. Eenvoud, maar toch over nagedacht.

homehaves

De tv-kast geeft met de zwarte kleur een beetje pit aan de lichte ruimte. De vakken kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld een spelcomputer , of een andere tv benodigdheden. TIP: Als je het kastje aankleed met mandjes, hou je het ook netjes.

De controllers van de spelcomputer heb daarom ook verstopt in een mandje.

Shoppen met korting

Van Homehaves mag ik een kortingscode weggeven speciaal voor jullie! code: KEEP10

Geeft je 10% korting in de gehele webshop t/m 8 juni!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *