Gouden “touch”

Mijn interieur kan je omschrijven als Scandinavisch modern met een kringloop “touch”. Ik hou erg van deze “cleane” look.

Dit uit zich in mijn woonkamer in veel zacht blauwe kleurtjes, wit, en licht kleurig hout.

Wat je met deze look al snel krijgt is dat het geheel wat vlak kan worden. Of het kan zelfs een beetje “flets” gaan ogen. Daarom maak ik gebruik van contrasten. Dit is in onze woonkamer terug te zien in de kleuren zwart en goud . Door het gebruik van deze 2 krachtige accenten versterk je eigenlijk de zachte kleurtjes. Het geeft de ruimte een beetje meer pit!

Zo heb ik bij de bank (oudere foto toen de bank nog roze was) een goud kleurige lamp staan. Het goud geeft meteen ook een beetje warmte aan de ruimte. En je ziet hier ook dat het zwart mooi contrasteert met de zachte blauwe kleurtjes. De basis is rustig blauw wit, en de kleur zit in het interieur.

Kringloopgeluk

Vandaag kon ik weer een goudtintje toevoegen aan mijn kleuren pallet, Ik vond in de kringloopwinkel een gouden bijzettafel. Of misschien is het wel een planten tafeltje? Best een opvallend “kitchie” jaren 80 object.

 

Maar ik zal je laten zien dat je deze look prima kunt toepassen als de rest van het interieur een rustige basis heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik besloot om het als planten tafel te gaan gebruiken. Ik heb Pilea stekjes in overvloed, dus zo’n tafel komt wel van pas!

Ik plaatste de tafel in de hoek bij de suite deuren. Precies in het midden van de kamer. Een mooi breekpunt van de ruimte.

Zoals je ziet staat groen prachtig bij goud. Doordat de planten van het zelfde soort zijn, bewaar je ook weer een beetje rust. Het groeperen van planten vind ik het mooist als de planten ongeveer, of helemaal gelijk zijn. Anders wordt het al snel een rommelig plaatje!

 

gouden

Voor een leuke prijsje, weer nieuwe eyecatcher in de woonkamer!

Heb jij thuis ook een gouden “touch” ?

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

1 Comment

Jori Steijaert

Oh wat een leuk tafeltje,die had ik ook zeker meegenomen past perfect bij mn foute gouden trolleykarretje en mn huis vol kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *