dinsdag/woensdag

Een vloerkleed in de kamer is voor mij echt een must have . Juist bij een gladde vloer geeft een kleed een beetje warmte die je ook nodig hebt in huis. En helemaal in de winter, je wilt toch lekker op je sokken kunnen lopen zonder koude tenen!

In de zomer leg ik vaak een dunner kleed neer, en in de winter sleep ik mijn hoogpolige en grotere kleden weer onder de bank vandaan. (sssst daar verstop ik ze dus altijd )

Dit was de frisse look van afgelopen zomer

planten 2

Ik heb er nu weer mijn replica rozenkelim neergelegd. Warm van kleur en lekker vrolijk. Juist met die donkere dagen die eraan komen kunnen we wel weer een beetje vrolijkheid en kleur gebruiken.

vloerkleed 2

Ik heb wel meteen de kussens op de bank weer aangepast naar een iets rustige variant in combinatie met het kleed. Ik heb altijd een stapeltje kussens liggen in huis, een kwestie van wisselen.

Bovenverdieping

En boven in onze extra kamer heb ik het beige kleed van beneden gelegd. Juist bij een gekleurde bank is het mooi om een rustiger kleur kleed te leggen. En zie hier ook de groene kussens van beneden prima combineren met roze. Roze en groen gaat heel goed samen. En ik vind dat deze urban jungle kussens de bank een beetje meer body geven, zodat het niet te zoet wordt bij elkaar.

vloerkleed 3

Ik kan weer even vooruit! Kleine aanpassing, en weer een hoop plezier. Kom maar door met die herfst!

vloerkleed 1

Gespot in de IKEA gids de “Gado” lamp . Een glazen bollamp en als je dan toch in de IKEA bent kan je het voor slechts 12,95 niet laten liggen. De rookglas variant was al uitverkocht, maar de roze was er nog wel. Ik heb hem eerst in dit hoekje gezet, al zal hij ook mooi staan in een witte ruimte.

fado 1

Want ook lichtpuntjes hebben we weer hard nodig de komende tijd!

 

Fijne dag!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *