Case app

Telefoon hoesjes ik verslijt ze met bosjes. Toen ik dan ook een mailtje kreeg of ik de covers van Case app wilde uitproberen als blogger zei ik dan ook geen nee. Het leuke van die site is dat je zelf een ontwerp mag aanleveren voor een smartphone hoesje, of een cover voor je laptop. Een foto van je kind? dier? logo bedrijf? tekening van je kind? bedenk het maar.

Vol plannen besloot ik iets te bedenken. Maar toen ik even keek door de bestaande ontwerpen was de keuze al snel gemaakt. Ik zag al iets heel leuks, ik was meteen verliefd op de marmeren/roze/goud print.

caseapp 2 case app 1 case app 5

Past helemaal in mijn straatje deze kleuren combinatie. De laptop sticker was een vrij dik stuk sticker. Hij plakte er heel makkelijk op en het lijkt alsof je laptop altijd al zo was. Het telefoon hoesje is van hard kunststof.

Wil je nou ook zo’n mooie hoes ik heb speciaal voor jullie een kortingscode mml 20% met code
KEEPON20 (geldig tot 10 okt)

via deze site: CASE APP

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *