CASA

In mijn eeuwige zoektocht naar betaalbaar interieur werd ik een paar maanden geleden getipt op INSTAGRAM. “Je moet eens bij Casa shops een VLOG opnemen” Dit kwam niet 1 maar zeker wel 4 keer voorbij in mijn tijdlijn.

Casa? dat kende ik helemaal niet! En dat is ook niet zo raar, want in Groningen hebben wij deze winkels niet. Toen ik online ging speuren naar het assortiment werd ik heel blij!

Wat een mooie spullen, helemaal in de trend van nu, en niet duur.

Ik ging verder op onderzoek uit, en kwam er achter dat de oorsprong van deze keten al zeker 100 jaar geleden was, en ontstaan is in België. Daarna al snel uitgebreid naar Luxemburg en daarna volgden Frankrijk, Portugal, Spanje en Zwitserland. Daar stopte de groei niet, sinds 2008 is CASA actief in Italië en later werden er ook winkels geopend in Oostenrijk, Aruba en Marokko. En dus ook in Nederland. En dan voornamelijk Zuid Nederland.

Online bestellen

Gelukkig voor mij als Noorderling hebben ze ook een webshop. Zodat ik ook vanuit Groningen toch nog een ruime collectie online kan bestellen. Het begon onlangs met eetkamerstoelen.

 

Deze “Batanta” stoelen heb ik alvast besteld voor de nieuwe eettafel die nu bijna komt. Het zwarte frame met de rotan kleur zal een goede match zijn. De stoelen zijn €99,- pst.

Mijn eerste succesvolle bestelling bij CASA was een feit!

Barbecue

Met de zomer in aantocht was ik afgelopen week op zoek naar een Barbecue. Het idee om lekker buiten te kunnen grillen met het hele gezin is natuurlijk erg romantisch!

In de nieuwste folder zag ik een heel stoer exemplaar ; Smokey BBQ tafelmodel

 

Voor €49,95. Voor ons gezin een prima formaat. Gaat ook een beetje om de sfeer vind ik altijd, en niet om de hoeveelheid! We zijn ook geen echte vleeseters.

*TIP: Deze BBQ moest trouwens wel in de winkel opgehaald worden*

En om de sfeer af te maken haalde ik er ook nog een kommen set bij. Deze waren in de aanbieding, en de stijl past perfect bij onze vernieuwde keuken. (binnenkort te zien in mijn blog)

“Earth ocean” servies

Prachtige basic blauwe kommen met ambachtelijke look. Ik ben dol op dit type servies. Een klassiek servies waar je niet snel op uitgekeken raakt.

“Earth marl”

 

En zie hier ook alvast een glimp van onze nieuwe eettafel! Binnenkort laat ik de tafel in zijn geheel zien.

Wij zijn klaar voor het zomerseizoen! Hapje, servies en lekkere stoelen!

 

Voor alle CASA vestigingen klik op het logo en zie een overzicht:

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *