“House of nature” Natuurlijk interieur

Dat interieur momenteel qua trend helemaal in de natuurlijke sfeer zit was je vast al een keertje opgevallen. Je kunt er bijna niet meer omheen. In elke interieur winkel zie je momenteel wel een botanisch gestyled hoekje.

We willen steeds meer terug naar een natuurlijke sfeer in huis. Dit zie je aan het gebruik van planten, maar ook aan de natuurlijke materialen die gebruikt worden voor meubels en accessoires.

Stoelen zie je steeds vaker van bamboe of rotan, en hout willen we het liefst onbewerkt zien. Deze basis gecombineerd met messing, en zacht fluweel, geeft je huis behalve een natuurlijk gevoel ook een beetje allure. Wat mij betreft de perfecte ingrediënten voor mijn eigen interieur!

 

House of nature decorations

Onlangs kwam ik op de website van “House of nature home decorations”. Een merk dat zich vooral richt op “naturel home decoratie” zoals ze het zelf benoemen. Ik hou ervan als labels een duidelijk thema hebben. Dan weet je eigenlijk direct of je fan bent of niet. Je hoeft niet eerst een hele site door te spitten.

Op de website van “House of nature” zag ik eigenlijk direct al dat ik een match was. Veel groen, gecombineerd met hout en andere natuurlijke materialen. Precies waar ik dol op ben!

Omdat we weer naar de donkere dagen gaan bestelde ik een lamp. Een lamp van zwart metaal en van binnen goudkleurig. De lamp heeft een beetje een “Oosters” gevoel. Dit leek mij wel erg gezellig voor de donkere wintermaanden. Een lamp met van dat knusse “verstrooide” licht, ik hou ervan!

Vloerlamp

De vloerlamp heeft een extra groot formaat. Hierdoor komt hij het mooist tot zijn recht op de grond. Gewoon lekker in een hoek van een kamer. Ik heb er zelf voor gekozen om de lamp in de hoek naast de bank te zetten. Ik heb er een zo zacht mogelijk lichtje in gedaan met ongeveer de lichtsterkte van een kaars. Dit in combinatie met de gouden binnenkant geeft een prachtige gouden gloed in de kamer.

 

De perfecte sfeer basis die je eigenlijk altijd aan kan laten staan zonder dat het je gaat irriteren.

 

Ik vind hem te gek! Wil jij deze lamp winnen? neem dan even een kijkje op mijn INSTAGRAM @keeponstylingcom account. Ik mag er namelijk van “House of Nature” eentje weggeven!

Voor verkooppunten : House of Nature decorations.com

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *