Kringloopplus

Mensen vragen mij heel vaak wat mijn favoriete kringloopwinkels zijn. Hoewel wij in Groningen heel veel kringloopshops hebben, is er eigenlijk eentje waar ik het meeste kom. Kringloop+ aan de diamantlaan in Groningen.

Geregeld zijn er leuke acties

En dit is niet alleen omdat ik in het naastgelegen pand werk (Kruit en Kramer) en geregeld in mijn pauze even een rondje maak, maar ook omdat het gewoon een fijne winkel is.

Goede sfeer, en veel aanvoer van spullen. Vooral de kleding en de interieur accessoires vind ik altijd heerlijk om door de struinen. Er gaan altijd wel een paar bloempotten mee naar huis.

Maar ook kinderkleding en schoenen zijn twee favoriete targets voor mij. De prijsjes zijn schappelijk. Er wordt bijvoorbeeld niet gekeken naar designmerken, dus iedereen heeft gelijke kansen om mooie parels te kunnen vinden.

kringloopplus

Salontafel

Afgelopen week vond ik een hele mooie ronde salontafel. Ik zag hem vanaf een afstand waardoor ik meteen de mooie belijning zag van de poten. Een goed onderstel kan een tafel naar een hoger niveau trekken. Het blad is vrij simpel wit, maar de poten maken de tafel echt af!

De poten zitten boven los van het blad en steken sierlijk een stukje uit. Het lijkt wel Deens design.

Ik kijk ook altijd even naar de afwerking aan de onderkant, en deze was ook prachtig

Een tafel die met zorg is gemaakt.

Voor een klein prijsje ging hij mee naar huis!

De tafel breekt heel mooi de grote witte vloer van onze woonkamer. Ik gebruik normaal bij een bank graag kleine tafeltjes, maar deze ruimte kan dit formaat tafel juist heel goed hebben. Een mooi rond vloerkleed erbij zou ook nog een goed idee zijn. Ronde vormen zijn momenteel ook helemaal de trend in het interieur.

En omdat je ruimte genoeg hebt op de tafel kan je er ook nog een plant op kwijt, wat natuurlijk altijd een goed idee is!

Naast deze mooie salontafel vond ik ook nog bijna een complete garderobe!

Ik maakte hierover deze week met Elma een vlog.

video vol kringloopvondsten!

Klik op de foto voor de YOU-TUBE video: VIDEO

 

YouTube Elma&Annemarie

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *