Zwart

De afgelopen jaren was pastel één van de populaire kleur trends in het interieur. Zachte groene tinten als “Early dew” of het roze “Heart Wood” zagen we terug op vele muren.

Maar anno 2019 is daar een pittige tegenhanger bijgekomen namelijk zwart! Misschien was dit ook wel omdat we er beetje naar snakte. Meerdere kleuren pastel kunnen op een gegeven moment bij elkaar wat te zoet gaan lijken. Een zwart accent kan dit patroon doorbreken.

Zwarte muren

Wat je momenteel bijvoorbeeld ziet zijn zwarte muren. Als je een zwarte muur op de juiste manier combineert lijkt het helemaal niet te donker. Een witte vloer, of lichthouten meubels zijn de perfecte combinatie om zo’n muur een beetje luchtig te houden.

Ook keukens zie je steeds vaker in het zwart. En ook hier zie je dat door het gebruik van houten accenten en een witte vlo

Zwarte accenten

Ik ben vorig jaar zelf ook gaan experimenten met zwart. Het begon met een zwart tafeltje bij de bank.

Juist de toevoeging van het zwart maakte mijn woonkamer ineens een stuk krachtiger. En toen begon mijn liefde voor deze kleur.

Woonkeuken make-over met Giga meubel

Er kwam dus steeds meer zwart in ons lichte pastel interieur. Juist de combinatie met wit, lichthout, en nog een beetje pastel vond ik helemaal te gek.

Ik hou er vooral van om zwart in frames van meubels terug te zien. Dus een zwart frame van een stoel en dan in combinatie met gekleurde kussens. Of een bijzettafel met zwarte poten. Juist de combinatie van beiden zorgt voor een luchtig geheel.

Mijn woonkamer

Voor onze woonkeuken was ik aan het oriënteren naar een nieuwe eettafel. En met mijn nieuwe liefde voor zwart in mijn achterhoofd besloot ik op zoek te gaan naar een eettafel met zwart frame. Onze woonkeuken heeft een zacht roze kleur op de muur, en kon wel een beetje pit gebruiken.

Giga meubel heeft ontzettend veel keuze in zwart interieur. Kasten, tafels, stoelen, bijna alles is te bestellen in het zwart of met een zwart accent.

De perfecte plek om mijn droom eettafel te vinden!

Wat mijn keuze is geworden laat ik jullie in mijn volgende blog weten!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *