Je wilt chocolade kopen…

Je gaat naar een winkel met een doel maar komt vervolgens thuis met hele andere dingen! Ken je dat? Dat had ik dus vandaag.

Action

Ik fietste even langs Action voor Toblerone chocolade en magneetjes. Een duidelijk doel dus oogkleppen op en naar de kassa was mijn plan. Maar die vlieger ging niet op vandaag. Er stak een hoorntje uit het schap recht voor mijn voet. Wat was dat? het bleek een hoorn van een unicorn! Eentje die je op de muur kan hangen. Een lekkere zachte knuffel.

Mijn dochter heeft al een tijdje een unicorn kamer dus tja…ik kom hem niet laten liggen.

chocolade

Ik vond alleen de Unicorn wel een beetje wit. Wat je heel makkelijk kan doen is met een lintje het horentje pimpen. Je kan bijvoorbeeld regenboogkleurtjes gebruiken of goud ook leuk. Ik had geen lint in huis dus heb even een stukje gouden plakband gebruikt.

unicorn 2

Zo heeft ie net even dat stukje meer “sprankel” wat een echte unicorn natuurlijk hoort te hebben!

unicorn 3

De unicorn kost €8,50

De kussentjes komen van kidsboetiek de poster is van A Little Lovely Company

Fijne avond!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *