JYSK

Wie van Scandinavisch wonen houdt voor niet teveel geld moet eens gaan kijken bij “JYSK”. Deze van oorsprong Deense interieur winkel verkoopt Scandinavish design, voor een budget vriendelijke prijs.

bron Jysk:

“JYSK is een internationale retailketen die “alles voor de woning” verkoopt en eigendom is van oprichter Lars Larsen, die in heel Denemarken bekend staat als de toonaangevende verkoper van het land die altijd wel “een goede aanbieding” heeft.

In 1979, toen hij zijn eerste winkel opende in Aarhus, de op een na grootste stad in Denemarken – de winkel is er nog steeds, overigens – koesterde Larsen heel wat ambities, al had hij nooit verwacht dat zijn bedrijf zo snel zou groeien. Larsen opende met succes diverse vestigingen van JYSK Sengetøjslager (tot 2001 de officiële naam van de winkel) in heel Denemarken. Later stak hij de grens over naar buurland Duitsland, waar hij in 1984 zijn eerste winkel opende”

Groningen

Onlangs was ik voor het eerst in JYSK Groningen. Ik kocht daar een mooie glazen bollamp waar ik al eerder een blog over schreef.

Ik werd daar getipt dat ik eens in Hoogeveen moest gaan kijken. Daar zit aan de Groenewegenstraat 9 een nog grotere vestiging dan die in Groningen.

Wij maakten hierover een video:

 

Dit keer nam ik een sprei mee, en bestelde ik online (Was helaas niet in de winkel) een tafeltje met “marmer look” blad (dus geen echt marmer)

Kleinere bijzettafels vind ik ideaal. Ze staan nooit snel in de weg omdat je ze makkelijk aan de kant kunt schuiven. Ik koos bewust voor een goudkleurig frame omdat ik de woonkamer een beetje warmte wil geven. Door de blauw tinten kan teveel zwart te snel kil worden.

OMMESTRUM €55,- De mooie bloemen zijn van bloemenwinkel “Bloemig kado” uit Haren

het tafeltje is licht, en makkelijk te verplaatsen. Vind je het belangrijk dat je marmeren tafel een echt marmer blad heeft, dan zou je voor een zwart alternatief kunnen gaan.

HAARBY €45,- (echt marmer!)

 

Plaid FRYTLE €20,-

Dit blauwe plaid was in de aanbieding en nam ook ook mee. We hebben thuis inmiddels een verzameling aan woonplaids, maar met een groot gezin is dat ook geen overbodige luxe. Vrijwel iedereen heeft op de bank zijn eigen kleed.

Ik vind de kwasten aan dit kleed zo leuk! En blauw is in ons interieur altijd een goed idee.

KUGLEASK €7,00,-

Het blauwe ronde kussen van JYSK had ik al in huis en bleek een perfecte match bij het plaid.

Het plaatje was precies zoals ik hoopte dat het zou worden.

Met een paar kleine aanpassingen, weer een heel andere uitstraling. Klassiek blauw, met een chique gouden “touch”

Voor meer informatie over budget vriendelijk Scandianavisch wonen, kijk eens op JYSK.nl naar een vestiging in jouw buurt!

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *