Koelkast in stijl met Samsung Bespoke

De afgelopen 15 jaar hebben wij altijd van de koelkast een blikvanger in de keuken gemaakt. Een saaie witte, of inbouwkoelkast was aan ons niet besteed.

Een losstaande koelkast maakt je keuken een stukje speelser. Een koelkast is een belangrijk onderdeel van de keuken, en dat mag gezien worden!

Mijn oog viel op de nieuwste koelkast van Samsung: Bespoke! In dit blog ga ik jullie vertellen over mijn ervaring, met deze nieuwe luxe koelkast van Samsung!

Onze 10 jaar oude koelkast paste na de verbouwing niet meer zo goed in de vernieuwde keuken. De kleur kwam niet meer tot zijn recht, en de maten kwamen niet meer overeen met de keukenkasten.

samsung

Mijn wens was een koelkast met een inhoud die beter past bij de omvang van ons gezin. Ook wilde ik graag dat de koelkast qua kleur en maat beter zou aansluiten bij de rest van de keuken.

De kans die ik kreeg om de koelkast Samsung Bespoke te kunnen reviewen kwam als geroepen!

Ontwerp je eigen koelkast

Het leuke van de allernieuwste Bespoke-koelkasten is dat je de voorkant helemaal zelf kunt samenstellen.

Niks saai wit, de mooiste kleurtjes zijn mogelijk! En ook de kleuren combinatie van 2 koelkasten kan je helemaal zelf bedenken. Je kunt zelfs kiezen voor een 3-delig kleurenpallet!

Super leuk als je bijvoorbeeld een zwarte keuken hebt, en je wilt een kleurrijke blikvanger!

Ik moest wel even goed nadenken over wat voor kleur koelkast mooi bij onze keuken zou passen.

Zwarte blikvanger

Onze keuken is grijs/blauw. Deze kleur is lastiger te combineren met het pastel kleurenpalet van Samsung Bespoke. Daarom koos ik voor een zwarte blikvanger. En niet zomaar eentje, maar eentje met een glazen deur!

Nieuw blad in stijl van de koelkast

Want wat ik al eerder zei, een koelkast mag shinen!! Aansluitend op de zwart glazen Bespoke deur kwam er een nieuw bijpassend zwart aanrechtblad met klein marmer kriebeltje. Zodat de koelkast nog meer 1 is met de keuken.

De keuken en de koelkast zijn een strak aansluitend geheel geworden.

In onze keuken kon ik niet meer dan 1 hoog deel kwijt van de Bespoke. Dit was niet zo erg, want we hebben in onze berging ook nog een grote diepvries. En op deze manier hou ik wat meer kastruimte over.

SpaceMax technologie

Dankzij de SpaceMax technologie zijn de wanden van de Bespoke dunner. Op deze manier haal je de maximale ruimte uit je keuken.

De koelkast sluit nu aan bij de keukenkastjes. Er was hierdoor nu zelfs ruimte voor een stukje extra aanrechtblad!

Om de keuken nog strakker op elkaar af te stemmen hebben we ook meteen het aanrechtblad een make-over gegeven. Van houtkleurig naar zwart. Op deze manier komt het zwart van de koelkast overal weer terug en dat oogt ruimtelijk.

Koelkast van binnen

De koelkast heeft met zijn 387liter ruimte voor een 5+ huishouden. Wij zijn met 6 personen, dus meer dan genoeg plek om een week eten in op de bergen!

Humidity Fresh lades

Onderin de koelkast zitten speciale Humidity Fresh lades. In deze lades bewaar je groente en fruit. Door de aangepaste luchtvochtigheid creëer je de ideale omgeving waar ze hun smaak en textuur behouden.

Nooit meer lekkende flessen

Daarboven heb je alle ruimte om flessen saus en flessen drank rechtop te kunnen zetten. Dus nooit meer lekkage van liggende flessen waar de dopjes niet helemaal strak op zitten!

Take Out Tray

In het midden zit een handige take out tray

Je kan er van alles in doen, maar ik vind het zelf ideaal voor broodbeleg. Je pakt het er met gemak uit, en het kan direct op tafel. En behalve dat, is een bakje ook een stuk hygiënischer dan de pakjes beleg los in de koelkast.

All-Around Cooling

Ook heeft de Bespoke een all-around cooling systeem

All Around Cooling koelt ieder deel van de koelkast gelijkmatig. Het systeem controleert de temperatuur voortdurend en laat koele lucht circuleren via slim geplaatste luchtgaten. Zo worden producten overal even goed gekoeld en blijven ze vers.

koelkast

Metal Cooling plaat

Zorg dat de binnenkant van de koelkast de juiste temperatuur heeft, zodat etenswaren vers blijven, ook als je de koelkastdeur vaak opent.

De Metal Cooling-plaat, zorgt ervoor dat de kou in de lucht behouden blijft, zodat de temperatuur minimaal verandert bij het openen van de deur. En dat is fijn, want met een groot huishouden wordt de deur vaak geopend!

Dankzij de goede thermische geleiding van het metaal wordt warmteverlies weer snel hersteld als de deur weer wordt gesloten. Hierdoor blijven je etenswaren beter bewaard.

koelkast

Snel koelen met de power cool

Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen. Zo kun je je favoriete drankjes of boodschappen razendsnel koelen. Ideaal als je net drankjes hebt gehaald, en ze snel wilt koelen voor gebruik! Heerlijk ook om in de zomer te gebruiken, wanneer de behoefte aan koele hapjes en drankjes extra groot is!

Energie zuinig met de Digital inverter technologie

Een stille, energiezuinige en milieuvriendelijke koelkast, die je ook een lagere energierekening oplevert! Gewone compressors gaan alleen aan en uit. Maar de digital Inverter Compressor past echter automatisch zijn snelheid aan en koelt op 7 niveaus. Hij is daardoor zeer stil met een geluidsniveau van slechts 35dB

Conclusie

Het eindresultaat is een prachtig geheel geworden! De basic keuken heeft een enorme upgrade gekregen door de komst van Bespoke. Het zwarte glas van de deur geeft de basic budget keuken een stuk meer allure!

Ook ben ik ontzettend blij met de ruime en gevarieerde indeling. Ik merk echt dat de inhoud veel koeler blijft dan dat het deed in mijn oude koelkast. Hierdoor zal ik veel meer producten langer vers kunnen houden. Wat ideaal is, als je veel boodschappen vooruit koopt!

nieuwsgierig naar de Bespoke? Kijk voor meer informatie op Samsung Bespoke

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *