Zo vind je het perfecte TV meubel!

Een TV meubel is een centraal element in de woonkamer. Helemaal wanneer je graag televisie kijkt, is een TV meubel eigenlijk onmisbaar. Maar welk TV meubel moet je nou kiezen? Het meubel moet praktisch zijn en genoeg ruimte hebben om alle apparatuur in op te bergen en tegelijkertijd ook nog eens mooi staan in je interieur. Wij zetten de populairste TV meubels voor je op een rij.

Zwevend TV meubel

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een zwevend TV meubel. Doordat je de vloer nog blijft zien, zorgt een zwevend TV meubel ervoor dat de woonkamer veel ruimtelijker oogt. En het is ook nog eens een stuk handiger met schoonmaken! Een zwarte kast, bijvoorbeeld van Giga Meubel, past perfect in een modern interieur. Wil je een nog ruimtelijker effect creëren, ga dan voor een kast in een lichte kleur.

Gigameubel Must Living

Laag TV meubel

Naast een zwevend TV meubel, gaan ook steeds meer mensen voor een laag TV meubel. Dat komt doordat televisies de laatste paar jaren een stuk groter zijn geworden en zo’n laag meubel heel mooi staat bij een zwevende flatscreen. Check wel even goed of je je televisie op kunt hangen aan de muur.

Gigameubel Ubud

TV meubel op pootjes

Ook een TV meubel op poten is weer helemaal hip en kan erg mooi staan in een modern interieur. Denk dan bijvoorbeeld aan een TV meubel van hout met metalen handgrepen in een industrieel interieur of een houten kast met slanke poten voor een wat meer retro effect.

tv meubel
Gigameubel WOOD
Gigameubel Ubud Big

Groot TV meubel

Heb je wat meer budget én niet zoveel ruimte in je woonkamer? Dan is een groot TV meubel de ideale oplossing. Hier kun je, naast alleen de televisie, nog veel meer in opbergen. Denk dan aan boeken, lp’s of mooie woonaccessoires. Zo’n grote kast is niet alleen erg praktisch, maar zorgt er ook nog eens voor dat de televisie mooi integreert in het geheel en niet meer zo opvalt.

tv meubel
Gigameubel Vik

Ingebouwd TV meubel

Wanneer je op zoek bent naar een praktisch TV meubel welke ook nog eens perfect past in je interieur, kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een ingebouwd TV meubel. Kost wat meer, maar dan heb je uiteindelijk wel een hele mooie kast. Dit soort meubels worden namelijk helemaal op maat gemaakt en je kunt er, naast de televisie, nog veel meer in opbergen.

max-artbovich

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *