maandag

Mijn dag begon vandaag een stuk rustiger dan de afgelopen weken. De schoolvakantie is namelijk nu ook in Groningen voorbij.

Dat betekend in mijn geval 1 ipv 4 kinderen in huis!

En de vloer eens niet bezaaid met van alles en nog wat. Voor mij weer een frisse start om te beginnen aan een nieuw blog seizoen met weer veel interieur foto’s en tips!

witwonen met kleur

 

Smaqua

Gespot via Instagram de prachtige meeneem thermoskannen van Smaqua. Pastel, en in handig meeneem formaat. Vincent Draaisma besloot na 10 jaar onderwijs voor zichzelf te beginnen. Naast een paar andere webshops waaronder;

Opeigenhoutje een webshop met orginele gepersonaliseerde houten kraamkado’s zoals deze lichtbox (hoe leuk! )

lightbox opeigenhoutje

 

webshop kindertipi’s:

Kindertipi.nl.

kindertipi

En nog een webshop met bouwsteentjes Speelstenen.nl

Thermoskan

En daar is dus ook nog een hippe thermoskannen webshop bijgekomen. De naam Smaqua is een samenvoeging van smaak en water. De thermoskannen zijn in meerdere kleuren pastel maar ook in het zwart verkrijgbaar. Er gaat een halve liter in, en je kunt er koud en warm in bewaren. Ik vind ze erg handig en leuk om het mee te nemen als ik op pad ga met de kinderen. Terwijl zij in de klimrekken hangen, heb ik mijn eigen kopje koffie bij mij. Bovenin zit een handig klein zeefje waar je eventueel munt of losse thee in kunt meenemen. Of koffiemelkpoeder ! (ja echt ik gebruik dat )

Anti plasic

En we willen natuurlijk allemaal de plastic flesjes zoveel mogelijk vermijden, en daar helpt deze duurzame fles heel goed aan mee.

smaqua thermoskan 1 smaqua thermoskan 2

 

En ze staan nog leuk in mijn pastel servies kast. Ik kreeg er meteen veel fotografie inspiratie van !

 

smaqua thermoskan 4

 

Mooie match met de tassen van Sunjellies

smaqua thermoskan 5

Deze reep chocolade kreeg ik cadeau van mijn buren die op vakantie waren geweest in Kroatiƫ . Ik vroeg mij meteen af waarom de meeste Nederlandse chocolade wikkels eigenlijk zo gewoontjes zijn? dit ziet er toch veel leuker uit zo?

*OPROEP AAN ALLE CHOCOLADE PRODUCENTEN* HINT

smaqua thermoskan 6

En hier de kan tijdens het werk naast de computer. Nu werk ik thuis, maar ik kan mij goed indenken dat als je een kantoorbaan hebt dat zo’n kan fijn is om mee te nemen. Of om cadeau te geven aan je collega?

smaqua thermoskan 7

Ben je nou ook nieuwsgierig naar deze hippe thermoskannen, neem dan even een kijkje in de webwinkel van Smaqua

Fijne avond!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *