Vrijdag

Het leuke van een witte basis in je interieur is dat je makkelijk met je accessoires kunt spelen voor een nieuwe sfeer zonder dat je al te veel hoeft aan te passen.

keeponstyling interieurblog 1

vandaag was ik aan het schuiven met rotan. De pauwstoel heb ik verkocht via mij webshop, maar ik wilde nog even 1 leuke foto maken om wat kleur combinaties idee├źn op te doen. Een witte basis met een plant geeft een fris natuurlijk sfeertje aan oud rotan.

zaterdag

keeponstyling interieurblog typmachine

Een kringloopschat van afgelopen week deze prachtige oude zwarte typmachine. Ik krijg altijd zoveel zin om te stylen als ik een oude typemachine heb gevonden. Dit keer kreeg ik bijval van mijn peuter die maar al te nieuwsgierig was naar al die grote vreemde knoppen. Ik heb het maar zo gelaten op de foto, dat lieve nieuwsgierige handje erbij (-;

De typmachine is te koop in mijn webwinkel Retroloekie

Zondag

keeponstyling interieurblog bloeneb

Geen eettafel bij mij thuis zonder bloemen. Afgelopen week kocht ik bij de supermarkt deze bloemen de zogehete “herfst asters” HERFST!!! ja echt dat stond erbij . Ik ben daar nog echt niet aan toe de herfst , maar de bloemen waren zo lekker vrolijk dat ik besloot om dit gegeven maar snel te vergeten, en te genieten van deze fijne bos!

Bed eruit IKEA bank erin

keeponstyling interieurblog bed

Wij hebben boven een extra woonkamer. Dit is enorm handig als je 4 kinderen hebt! Ze kijken er graag films in het weekend, en dat doen ze altijd met zijn allen op dit grote bed.

Bankenjacht

Nu willen we er toch meer een woonkamer van maken en daar hoort een bank bij. Nu hebben wij al veel banken versleten, maar we zijn er wel achter gekomen dat een IKEA bank toch eigenlijk het lekkerste zit . Niet allemaal hoor! maar als je een beetje een bank kiest van de hogere prijsklasse is dit heel prima te doen.

Wij hebben momenteel ook al bijna 6 jaar na alle tevredenheid een IKEA PS bank uit 2012. En nog steeds vragen mensen waar we die mooie bank toch vandaan hebben. Tuurlijk zijn er ook prachtige banken van 1500-3000 euro maar dat is dus niet mijn budget. Zeker omdat ik zo veranderlijk als de pest ben (-;

Dus na een uitstapje elders( die niet goed beviel )kwamen we weer uit bij IKEA.

Ik heb gekozen voor de Soderhamn bank zacht roze. Het bed is gelukkig verkocht inmiddels dus er is ruimte! en de bank kunnen we donderdag ophalen. Er is dan een banken korting actie bij IKEA. Dus we wachten nog braaf even een paar dagen met ophalen. ikea bank

 

Ik laat jullie snel het resultaat zien!

Fijne avond!

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *