Kinderkamer make-over met Eijffinger behang

In ons huis worden geregeld van kamer gewisseld. Behalve dat de kinderen dit erg leuk vinden om te doen, heeft een wissel soms ook een praktische reden. En dat is dit keer het geval. Moss gaat binnenkort zijn kamer delen met zijn zusje. En het leek mij leuk om deze kamer even helemaal op te frissen met een ander behangetje.

Muren verbinden

De kamer had 1 behangmuur met daarvoor een groot tweepersoons hoogslaperbed. Maar toen dit bed vervangen werd door een kleinere hoogslaper paste deze muur niet meer zo goed in het geheel. De witte muur kwam ineens duidelijk in het zicht, en dit stond kaal.

Door beide muren te behangen creƫer je een geheel. Je omarmt als ware het bed wat tussen deze 2 muren staat. Dit geeft meteen een knus gevoel.

Eijffinger behang Pip studio 6

Ik koos voor het splinternieuw behang: PIP studio 6. Dit is de allernieuwste behang van PIP-studio uitgebracht door Eijffinger.

Het behang heeft een Aziatische vibe en mooie natuurlijke tekeningen van bomen en vogels.

Door het zilveren accent krijgt het behang een 3D effect wanneer er licht op valt. Het behang komt een beetje tot leven!

Dit behang is niet per se een kinderbehang, en dat was een bewuste keuze. Julie is nu 8 jaar, en over een paar jaar is dit behang nog steeds leuk voor haar en niet kinderachtig.

Het eindresultaat

We zijn ontzettend blij met de make-over. De ruimte is knus, fris en vrolijk.

Doordat het behang printje subtiel is en niet te druk, kan je ook wat meer met vrolijke accessoires doen in de styling.

Zo heb ik stoffen vlaggetjes gekocht bij Dille&Kamille. De olifanten kop, regenboog slinger, mand, en de rotan lamp komen van Kwantum.

De kruk van is van Sweet living shop

Het vloerkleed is van Vollero De giraffenkop is van Nanda s kids

Het bed is van Flexa. Tweedehands gevonden via Marktplaats.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *