Poster

Ik hou erg van posters en andere kunstwerk vormen voor aan de muur. Het geeft snel een nieuwe look aan een ruimte, en je kunt spelen met verschillende interieur stijlen in een ruimte zonder dat je er veel voor hoeft te veranderen.

Als ik dan ook benaderd wordt door een leuke poster website of ik eens wat wil testen, doe ik dan meestal ook graag mee. Dit keer maakte ik kennis “1 of 135 ” een kunst verzamel website met het 1 van de 135 principe. Er is van elk kunstwerk een 135 maximale afdruk principe. Het leuke hiervan is dat je dus niet een massaproductie in huis hebt, wat je vervolgens bij iedereen thuis tegenkomt.

1 of 135

De website verkoopt kunst van over de hele wereld en allerlei stijlen.

Het leek mij dit keer leuk om eens iets in het zwart wit thema uit te zoeken. Onze woonkamer begint steeds meer zwart accenten te krijgen, en daar past zo’n stukje zwart wit kunst aan de muur heel goed bij.

De P van Poorter

Ik bestelde een mega grote letter P ! De P van Poorter onze achternaam in een 60x90cm maat. Een letter die voor ieder gezinslid van toepassing is! Je kan elke maat bestellen die je wilt. Ik wilde deze specifieke maat omdat ik nog een mooie gouden kringloop lijst had liggen.

De P staat stoer in combinatie met onze nieuwe zwart metalen tv kast (IKEA) en de vintage rotan stoel die ik afgelopen week kocht in een oud winkeltje aan huis in Hoogkerk (Groningen)

poster

Ben je benieuwd geworden naar de kunst website, 1of135.com ? met code: KEEPON12 krijg je 12% korting

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *