Raambekleding Houten Jaloezieën

Onlangs hebben wij onze woonkamer kunnen uitbreiden.

En bij een nieuwe kamer hoort ook nieuwe raambekleding. De trouwe blog lezer weet inmiddels dat ik fan ben van houten Jaloezieën.

Het fijne van houten jaloezieën is dat je het licht inval heel gedoseerd kunt verstellen. Helemaal open voor volle bak licht, maar ook een stukje open voor een sfeervol zonnetje die je dan precies helemaal naar wens kunt finetunen!

Veneta

Omdat we houden van eenheid in huis, besloten we weer opnieuw te kiezen voor houten jaloezieën. De eerste keer 3 jaar geleden hebben we dit al na volle tevredenheid via Veneta toegepast in de woonkamer voor, achter, en vorig jaar ook nog voor de slaapkamer boven.

Omdat eenheid in het interieur toch het mooiste en het rustigste staat wilden wij deze stijl ook doortrekken naar de andere nieuwe kamer.

raambekleding

Deze kamer heeft twee grote ramen naar de tuin toe.

Scherpe prijs

Veneta is een online raambekleding bedrijf met scherpe prijzen. Dit omdat ze je het hele bestel proces online voor je kunnen regelen, en alles direct van de fabriek komt. (zonder tussenhandel )

Je hebt 8 jaar garantie, meetverzekering (verkeerd gemeten is gratis nieuw product) en 100% maatwerk (past altijd)

Maar ook is er de mogelijkheid voor advies aan huis door een adviseur. En je kunt heel makkelijk online gratis proefstalen bestellen.

Ik heb gekozen voor telefonisch advies en ondersteuning via de mail door een adviseur. Dit is mij de vorige keren ontzettend goed bevallen!

Je stuurt een Veneta adviseur foto´s via de mail van de ramen+ afmetingen. Zij berekenen vervolgens voor jou de exacte maten, zodat jouw bestelling niet fout kan gaan. Deze begeleiding vind ik heel belangrijk, omdat je natuurlijk niet het risico wilt lopen dat je een meet foutje maakt.

Zwart of wit

Momenteel zien we ontzettend veel zwarte jaloezieën. Je kunt wel zeggen dat dit een grote interieur trend is!

raambekleding
Veneta.com

En ik moet eerlijk zeggen dat dit ook even door mijn hoofd spookte. Maar al snel bedacht ik mij dat onze raampartijen hier eigenlijk niet zo geschikt voor zijn.

Zwart maakt namelijk kleiner, en ik vind het persoonlijk mooier om zwarte jaloezieën in een hele grote ruimte te plaatsen.

Toen dacht ik even aan houtkleur. Omdat onze kamer erg wit is, zou het hout daar warmte in kunnen brengen.

Licht eiken was een optie.

raambekleding

Maar de vloer is lichthout met grijs vleug, en ik vond het toch niet de beste combinatie ¨hout op hout¨. Ik besloot om de warmte toe te voegen met bamboe accessoires en meubels. En te gaan voor een tijdloze look. De witte look!

Een witte look lijkt misschien wat ¨clean¨ maar ik zie het als een mooi fris pallet om in de toekomst nog alle kanten mee op te kunnen gaan qua styling. Helemaal als je graag wel eens wat veranderd in huis, is het fijn dat je interieur basis neutraal is. Zo hoef je qua inrichting nooit concessies te doen omdat het niet bij je raambekleding past.

Een witte basis is altijd goed! Ik koos weer opnieuw voor de Harmony – Houten jaloezie Privacy 50mm – Puur Wit ND001

Het resultaat

Na een week of drie werd de bestelling thuisbezorgd. Het monteren hebben we zelf gedaan, dit is voor de gemiddelde klusser prima te doen.

Het resultaat is opnieuw weer ontzettend mooi! Fris, gezellig, en zomers!

Precies zoals ik de kamer wil laten uitstralen. De kamer grenst aan de tuin, en dat voel je nu zelfs binnen!


Ik ben ontzettend blij met deze kamer upgrade! Wil je meer weten over houten jaloezieën kijk dan even online bij:

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *