Woonkamertrends voor deze winter

Ieder jaar duiken er weer nieuwe trends op. In zowel het modegebied als voor interieurs.
Je hoeft natuurlijk niet mee te gaan met deze trends, maar het is wel leuk om op de hoogte te zijn van deze trends.
Maar wat zijn nu precies de woonkamertrends voor komende winter? Het duurt niet lang meer, of de koude dagen staan weer voor onze deur. Daarom geven wij je alvast een paar trends voor wat inspiratie voor trendy interieurstijlen voor de woonkamertrends voor deze winter ! Lees dus snel verder!

Jaloezieën

We zagen deze trends afgelopen jaar al steeds populairder worden: jaloezieën.
Ze komen in allerlei soorten en maten en geven je kamer nét even een beetje meer sfeer.
De meest bekende soort die komende winter ook erg populair zal worden, zijn houten jaloezieën.
Deze geven je woonkamer een stoere en strakke uitstraling en zijn makkelijk te combineren met de rest van je interieur.


Hosana Cruz


Zo kun je de woonkamer dus stoer maken, door verder stalen objecten en leren meubels neer te zetten. Maar je kunt de woonkamer ook heel klassiek maken door bijvoorbeeld meubels in zachte kleuren neer te zetten en een mooi visgraatvloer. De visgraatvloer hebben natuurlijk allemaal al veelvoudig voorbij zien komen! Zeker een trend die we nog even blijven zien.


Lampen

Wat betreft lampen zijn er veel trends. Komende winter gaan we dan ook diverse stijlen zien, die weer bij elke interieurstijl passen. Denk maar aan spotjes in het plafond. Dit staat erg leuk boven de tv bijvoorbeeld of boven schilderijen. De spotjes zijn meestal dimbaar. Hierdoor kun je de lichtintensiteit zelf aanpassen tijdens bijvoorbeeld een movie night.

Naast de spotjes zullen we deze winter ook veel robuuste lampen vinden. Deze passen goed in een Scandinavisch interieur. Denk maar aan stalen zwarte lampen of lampen van hout. Deze geven je interieur net even meer pit. Je kunt een enkele lamp ophangen, maar een lampenset is ook erg leuk. Hierbij hangen er meerdere lampen naast elkaar.

woonkamertrends

Vloerkleden vintage look

Een tijdje geleden was het vloerkleed nog niet erg hip. Tuurlijk zijn er veel huishoudens die altijd al een vloerkleed hebben gehad, maar nu zien we dat het steeds meer standaard wordt om een vloerkleed te hebben. En dan met name een vintage look vloerkleed.

woonkamertrends

Dit zijn kleden met een wat oudere retro look en zijn een waardevolle toevoeging aan het interieur. Vintage look vloerkleden zijn makkelijk om te combineren met het interieur, omdat ze verkrijgbaar zijn in ontelbaar veel kleuren en printjes.

Denk maar aan rood met geel, maar ook beige met wit of groen en geel. Zo zit er voor iedere woonkamer wel een mooi kleed bij!

woonkamertrends
Charlotte May

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *