Back to work

Bijna iedereen heeft inmiddels zijn of haar vakantie achter de rug. En dat betekend ook voor veel mensen weer aan het werk. Terug naar kantoor of naar je thuiswerk plekje.

RVG Media

RVG media stuurde mij weer een super leuke blogbox in het thema ¨Back to work¨ een doos vol items die jou ondersteunen om een goede werkplek te creëren, thuis of op kantoor!

In dit blog laat ik jullie zien wat er in zat.

Nedis draadloze koptelefoon

Met deze koptelefoon van Nedis heb je geen draad nodig. Hij is makkelijk op te laden, en daarna goed voor 20 uur plezier en gemak!

Wat ik zo fijn eraan vind is dat je er mee kunt bellen. Ideaal, om je even te kunnen afsluiten als je thuis moet werken. Zeker wanneer je nog kinderen hebt rondlopen!

De koptelefoon is ook nog eens met spraak aan te sturen!

De prijs: €28,- vind ik ook erg meevallen voor al deze slimme koptelefoon snufjes!

Laptoptas Case logic

Twee keer per week werk ik buitenshuis. Een laptoptas is dan ook echt een must have!

In de box zat een prachtige tas van Case Logic. De tas bevat handige ritsjes voor kleine accessoires, en heeft een prachtige zacht groene kleur.

En wat ook bijzonder is, er zit maar liefst 25 jaar garantie op!

back to work

Bambook Deskbook duurzaam kladblok

Iedereen die op kantoor werkt maakt wel eens aantekeningen. Post-its, kladblokjes, rondslingerende papiertjes zijn je dan niet vreemd.

Maar hoe fijn zou het zijn als je aantekeningen kon maken, zonder dat je hiervoor papier verspild? Dat kan met het schrijfblog van bambook

De bladzijdes bevatten een laagje waardoor je steeds weer opnieuw met een whiteboard pen kunt schrijven, en uitvegen. Ook zijn de bladzijdes al voorgedrukt met verschillende notitie mogelijkheden.

back to work

Makkelijk, leuk, en goed voor het milieu. De maat van het blok is zo gemaakt dat het precies onder je laptop of computer past.

Curver lunchbox vershouddoos ECO

Een luxe lunchbox is natuurlijk voor werken buiten de deur onmisbaar. De nieuwe vershouddozen van Curver komen uit de Eco-Lijn en zijn gemaakt van 100% gerecycled polypropyleen. Ze zijn lucht en waterdicht, en makkelijk te stapelen!

back to work

Croon&Croon paraplu storm bestending

Helaas moet ik ook wel eens de deur uit voor werk terwijl er net zo´n fijne regenbui overtrekt. Een paraplu op de fiets is dan best een uitdaging, en helemaal als er ook een stevig windje staat.

Je kunt de auto misschien snel pakken, maar je kunt ook de uitdaging aangaan met een goede regenjas, en/of een paraplu!

De Croon & Croon paraplu is gemaakt van gerecycled PET materiaal. Ze zijn mooi, en storm bestendig! Zeker tot wel 120 km per uur!

Je hebt 3 maten, en met kortingscode reisenthelknirps20 krijg je maar liefst 20% korting!

Te vinden in de webshop van V&D

Wat een leuke back to work box was dit!

Behalve dat het mooie en handige spullen waren in de RVG box, is er ook nog eens rekening gehouden met de duurzaamheid van de spullen.

Het was weer een feestje om het te mogen testen!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *