Verhuizen wij hebben de tips voor jou!

De meeste mensen die zijn verhuisd geven achteraf toe dat het een stuk meer voeten in de aarde had dan ze hadden verwacht. Er is immers zóveel dat je moet regelen als je gaat verhuizen, en zeker als je er geen ervaring mee hebt komt er een hoop op je af. Daarom zetten we in dit artikel een aantal tips voor je op een rijtje voor een soepele verhuizing. Lees snel verder en doe er direct je voordeel mee!

verhuizen
Ketut Subiyanto

Haal voldoende inpakmaterialen in huis

Je zult niet de eerste zijn die er tijdens het inpakken voor een verhuizing achter komt dat je te weinig inpakmaterialen hebt gekocht. De meeste mensen verkijken zich er namelijk volledig op, en dat is super irritant. Je hebt bijvoorbeeld enkel verhuisdozen gekocht, en vergat om bescherming zoals bubbeltjesplastic te kopen. Of je hebt juist voldoende beschermmiddelen maar hebt geen tape om de boel mee vast te plakken. Natuurlijk kun je het inpakken zo zorgvuldig of zo simpel doen als je zelf wilt, maar het loont wel de moeite om er van te voren goed over na te denken en te zorgen dat je op tijd alle verpakkingsmaterialen (incl. labels!) in huis hebt.

verhuizen
Digital Buggu

Schakel een professioneel verhuisbedrijf in

Deze tip is natuurlijk een beetje en inkoppertje, maar als je echt zeker wilt weten dat je verhuizing soepel verloopt schakel je natuurlijk een verhuisbedrijf in, zoals Holland Movers. Een stel erkende verhuizers staat dan inclusief grote bus of verhuiswagen op de afgesproken tijd voor je deur, en zorgen ervoor dat al jouw spullen in no-time op het nieuwe adres staan. Bij Holland Movers zijn ze werkzaam door het hele land, dus of je nu een verhuisbedrijf in Delft zoekt, in Amsterdam of in het Zuiden van het land, alles is mogelijk. En zelfs internationale verhuizingen kun je aan hen uitbesteden. Wil je bijvoorbeeld vanuit Delft naar Duitsland of Oostenrijk verhuizen? Dan rijdt dat verhuisbedrijf in Delft gewoon helemaal voor jou de grens over, zonder dat jij ergens naar om hoeft te kijken.

verhuizen
Holland movers

Geef op tijd adreswijzigingen door

Nog een punt waar veel mensen zich op verkijken is hoe lang het duurt om een adreswijziging door te voeren. Bij veel instanties kan het tot wel enkele weken duren voordat ze jouw verzoek verwerkt hebben. Daarom is het slim om tijdig de wijzigingen door te geven, zeker bij abonnementen zoals weekbladen en de tv-gids. Je voorkomt daarmee dat de volgende bewoner nog post van jou binnenkrijgt, en dat je op en neer moet om deze op te halen.

Maak afspraken over wat je achter mag laten

Heb jij al je spullen verhuisd? Check dan voor de zekerheid nog even of je niet ook nog de lampen van het plafond moet halen en de gordijnen moet verwijderen. Bij de gordijnen spreekt dat misschien voor zich, maar niet iedereen maakt afspraken met de nieuwe bewoner over de lampen. Let ook op zaken in de tuin, zoals bepaalde beelden en ingebouwde meubels. Soms gaan kopers ervan uit dat deze bij het huis horen, terwijl dat niet het geval is. Maak daar dus op tijd afspraken over, dan kan er geen misverstand over bestaan.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *