Vintage meets new

Mijn favoriete manier van stylen is nog steeds vintage meets new. Ofwel, oud interieur gecombineerd met de laatste trends. Onlangs ontdekte ik via INSTAGRAM een winkel die precies deze mix aanbied.

Vt wonen

Ik kwam met “de Panhoeve” ofwel Lieke per toeval in contact. Ik zag op tv bij het tv programma “VT Wonen weer verliefd op je huis” een hele mooie kast. Ik vroeg mij af waar deze van was, en zette deze vraag onder een foto van VT Wonen op Instagram. Ik kreeg meteen antwoord van Lieke dat dit een kast is van “Be pure”, het bleek een kast te zijn die zij zelf ook in de collectie hadden.

vintage

Be pure

Ik bekeek haar website en was meteen enthousiast. Behalve echt vintage verkoopt de shop ook echte trend merken als VT wonen, HK living, en BY-BOO om maar een paar te noemen.

HK living

 

De panhoeve

De panhoeve heeft behalve een website ook een stenen winkel in Brabant, Berlicum om precies te zijn. Voor mij als Groninger aan de andere kant van het land dus even langswippen zal niet te vaak gebeuren. Een tip voor als je in het zuiden van het land woont!

Deze onderstaande foto’s zijn gemaakt in de winkel zelf. De 200 vierkante meter winkel staat vol met meubels en woonaccessoires in de meest orginele en inspirerende settings.

 

Zelfs de “urbanjungle” liefhebber komt aan zijn trekken, de winkel heeft zelfs echte planten in het assortiment.

De laatste trends zijn gestyled in inspirerende hoekjes in de winkel.

 

HK living

Gelukkig is er ook een online mogelijkheid om te bestellen, en zo bestelde ik een tafellamp. Ik hou ervan om meerdere lichtpunten in huis te hebben, en ik miste een stukje sfeer verlichting bij de bank. De bamboe lamp van HK living was de perfecte oplossing.

vintage

En wat een leuke extra verrassing bleek te zijn was de dimmer!

De lamp is dimbaar door een ronde draaiknop. Dit is zo ontzettend handig, ik vind dat dus echt een “must have” voor elke lamp!

Ik draai er zeker een paar keer per avond aan om de sfeer in de kamer aan te kunnen passen op de situatie.

 

Groene kamer

Ik heb de lamp voor de foto ook even in onze groene kamer gezet om te laten zien dat bamboe een perfecte match is met groen.

Bamboe is een natuurproduct dus in combinatie met planten en groen staat het perfect.

 

HK Living kussen

En om nog een beetje contrast in het plaatje te leggen bestelde ik ook nog een HK living kussen “Houtskool” linnen grijs.

Linnen is wederom ook weer een product wat helemaal perfect aansluit in de huidige natuurlijke interieur trend.

Ben je nou enthousiast geworden na het zien van al deze foto’s ? de Panhoeve is te bezoeken in Berlicum Adres: Werststeeg 25.

En wil je het graag online bestellen kijk dan op de website De panhoeve

Je kan daar contact opnemen via de mail knop

Via Instagram mag ik een kado bon weggeven twv €50 !

Bezoek mijn instagram @keeponstylingcom en doe mee!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *