Zwart is het nieuwe pastel

Dat ik de laatste tijd steeds vaker zwarte accenten toevoeg in mijn pastel interieur is de trouwe lezer hier misschien al een beetje opgevallen.

Ik ben nog steeds fan van zachte kleurtjes, maar ik merk ook dat ik het fijn vind om er een beetje pit in te brengen met zwart.

Zo verfde ik dit weekend een mint kleurig (vintage) tafeltje zwart

zwart

Mint is natuurlijk een prachtig kleurtje, maar deze tint kwam nergens in de woonkamer meer terug. En dit gaat dan toch kriebelen bij mij, want ik ben wel een kleur perfectionist als het gaat om interieur styling.

Action

Ik had onlangs (met het verven van de spijlen stoel) goede ervaring met zwarte matte Action verf. En aangezien ik nog veel verf over had besloot ik om deze verf ook te gebruiken voor het tafeltje.

 

zwart

In het zwart is het tafeltje net even een stukje stoerder. Hij valt wat minder weg in het interieur.

Het tafeltje is nu echt een blikvanger geworden.

En alles is nu veel meer in balans. Het zwart komt terug in het kleed, en steekt mooi af bij het zacht roze van de bank, en het okergeel van het kussen.

Gieter

En als je eenmaal met je hoofd in de zwarte accessoires zit , zie je het ineens ook overal.

Zo vond ik vandaag in de kringloopwinkel deze prachtig vormgegeven gieter. Ik zag meteen dat het een bijzonder design was. Ik rende er nog net niet naartoe (-;

Alessi

Het bleek een Alessi gieter te zijn! Een gieter waar je nieuw €40 voor betaald. En om het dan te kunnen kopen voor €1,50 is natuurlijk een feestje!

Een likje verf, een gieter , en toch weer een leuke nieuwe twist in huis.

Het zijn de kleine dingen die het doen !

Fijne dag!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *