Wanddoek als Blikvanger

Als er iets in het interieur een echte blikvanger is dan is dit wel een wanddoek wat mij betreft. Een wanddoek (het liefst lekker groot!) geeft binnen 1 handomdraai je interieur een complete make-over!

Ik ben daarom een groot fan van wanddoeken. Ik hou namelijk wel van grote veranderingen in huis!

Als je een muur gaat behangen, of verven, zit je er meestal redelijk definitief aan vast. Met een wanddoek is het een kwestie van ophangen, en eventueel voor de afwisseling een keertje verplaatsen. Ideaal als je er van houdt om je interieur eens te veranderen!

Grote en kleine muren

Zelf heb ik meerdere wanddoeken in huis die inmiddels al bijna alle hoeken van het huis hebben gezien. Mijn ervaring is dat je al snel denkt dat er maar 1 goede plek is voor zo´n groot gebaar. Maar niets is minder waar!

TIP: Hang het kleed eens op een andere muur dan dat je in eerste instantie had bedacht. Je zult zien dat een wandkleed -hoe groot ook-  op veel plekken goed tot zijn recht komt.

Een kleed hoeft namelijk niet eens heel ruim te hangen. Soms is het ook juist heel mooi als het bijna een complete muur bekleed. Dan lijkt het net alsof je foto behang hebt.

Oude meesters bij Kruit&Kramer

Kruit&Kramer begon de wandkleden trend al snel op te volgen. Als sinds een jaar vind je in de winkel en online een groot assortiment aan wandkleden. Vorig jaar nam ik de Toekan mee naar huis. Je ziet dat het in mijn woonkamer bijna het hele middenstuk muur bekleed. Maar juist hierdoor geeft het doek een groots effect.

Dit seizoen heeft Kruit&Kramer een grote collectie ¨oude meester¨ wanddoeken binnen gekregen. Wie kent ze niet?

Het meisje met de parel van Vermeer, of de Zwaan die haar eieren verdedigd, ofwel: ¨De bedreigde zwaan¨ van Jan Asselijn.

Rijksmuseum kunst, maar dan gedrukt op een betaalbaar doek!

De kleden met hedendaagse voorwerpen op een oud portret vind ik ook erg geestig! Als dit klassieke portret geen smartphone had vast gehad was het toch een stuk saaier geweest.

Zelf nam ik het bubbelgum doek mee naar huis. Hij staat ontzettend leuk in mijn slaapkamer. Mijn slaapkamer is erg wit, dus zo´n kleed springt eruit!

Wanddoek kopen met korting

Benieuwd naar alle kleden? bekijk ze dan even in de webshop van: kruit&Kramer

En speciaal voor jullie blog lezers krijg je 10% korting met code : blog  op alle wanddoeken!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *