Rotan interieur

Onlangs hebben we onze woonkamer kunnen uitbreiden met een extra ruimte.

Heerlijk extra zitplekken als je een groot gezin hebt! We kochten een prachtige wit leren hoekbank op Marktplaats, een gezellig vogelbehang, en het interieur vulde ik verder aan met de zwarte meubels en accessoires die we al hadden.

Alleen er bleef iets knagen… Zo´n witte bank in combinatie met witte muren en zwart erbij gecombineerd de sfeer van de kamer bleef toch een beetje kil.

Stylen met zwart is heel mooi, maar als een ruimte verder weinig warme elementen bevat, kan het een beetje koud worden qua sfeer.

Deze kamer kon wel een beetje warmte gebruiken, en ik besloot dit te gaan creëren met rotan.

Rotan is eigenlijk altijd een gezellige (tijdloze) aanvulling in huis en tuin. Het heeft een warme kleur, oogt luchtig, en het geeft mij persoonlijk altijd een zomers gevoel. Precies wat deze kamer wel kon gebruiken!

XENOS

Als Xenos ambassadeur weet ik dat Xenos één van de plekken is waar je altijd wel rotan en bamboe kunt vinden. Ik keek online, en ik werd meteen getrokken door een prachtige rotan look fauteuil!

EGG CHAIR NATUREL

Deze rotan look stoel is gemaakt van kunststof, en hierdoor net even wat sterker dan natuurlijk rotan. Ook kun je deze stoel buiten zetten want hij is waterdicht. Zelf had ik pas later door dat de stoel niet van rotan was, je ziet dit namelijk totaal niet!

TIP: extra leuk ook voor kinderen om in te nestelen! Als volwassene kan je er ook prima in zitten, maar erin kruipen laat ik aan de kinderen over.

TIP Deze stoel is momenteel tijdelijk in de aanbieding van €199,- voor €169,-!

Ik koos er een bijpassende bamboe salon tafel bij.

ROTAN SALONTAFEL/BIJZETTAFEL – ⌀60X36 CM

rotan

Deze tafel is van echt rotan. Ik vind het voordeel van rotan in dit geval dat het luchtig is om te zien. Hierdoor profiteer je van een grote tafel, zonder dat het direct zo in de weg staat.

En om het af te maken bestelde ik er een grote rieten vloerkleed bij.

VLOERKLEED NATUREL – Ø150 CM

Dat dit kleed puur natuur is merk je direct. Het vloerkleed is van echt riet, dit ruik je zelfs! Ik vind het een pluspunt, het geeft je het gevoel dat je de natuur een beetje naar binnen haalt.

Het resultaat

Door het toevoegen van deze warme natuurlijke elementen heeft de kamer een enorme upgrade gekregen!

rotan

Een zomers gevoel in je huis! Een goed alternatief tijdens de regenachtige zomerdagen!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *