Ideeën voor het gebruik van led strips binnenshuis

Led strips zijn razend populair en dat is niet zonder reden. Er zijn veel manieren waarop je led strips kunt toepassen in je interieur. Wil je de woonkamer sfeervol maken? Dan kun je hier eenvoudig een led strips voor gebruiken. Om het jezelf helemaal makkelijk te maken kun je kiezen voor ledstrips met afstandsbediening.

Wanneer jij op de bank zit kun je met één druk op de knop de verlichting aanzetten wanneer het ‘s avonds donker wordt. Je kunt led strips op diverse plekken in de woonkamer bevestigen. Zo plak je een strip langs het plafond, langs de plinten, achter de bank, achter een spiegel of een schilderij, onder de vensterbank of achter de tv. Alle items die je graag wilt uitlichten in de kamer kun je mooi naar voren laten komen met behulp van een led strips. Ook wanneer je een mooie kast in de kamer hebt staan met glas ervoor, kan een led strip zorgen voor een prachtig effect.

led strip blauw

Led strips in de badkamer

Ook in de badkamer of in de keuken kun je gebruik maken van led strips. Je kunt de badkamer een luxe uitstraling geven door een led strip in de douchecabine te plaatsen of onder de wasbak. Wat ook een mooi effect geeft, is een led strip achter de spiegel of bij het bad.

ledstrips in de badkamer
Ledstrips in de badkamer

Door te kiezen voor een led strip met diverse kleuren kun je een ontspannen sfeer creëren in je badkamer met behulp van een led strip. Kies voor de badkamer en de keuken voor led strips die waterdicht zijn. In de keuken kun je led strips bevestigen in en onder de keukenkastjes. Ook in de servieskast of achter een schilderij kun je de led strips plaatsen voor meer sfeer, gezelligheid en verlichting in de keuken.

Led strips op de kinderkamer

Diverse soorten led strips

Wanneer je aan de slag wilt gaan met led strips is het goed om te kijken naar de verschillende soorten led strips. Zo heb je de keuze uit RGB led strips. Deze kun je in alle kleuren instellen. Wil je liever extra verlichting om bijvoorbeeld ‘s avonds te kunnen lezen? Dan kun je kiezen voor led strips met witlicht. Voor een sfeervol ruimte kies je voor led strips met warm licht. Je kunt je led strips aanschaffen via LEDstripXL.nl. Door direct een led stripprofiel aan te schaffen kun je de led strips eenvoudig bevestigen.

Hierdoor zitten de led strips muurvast en zijn deze mooi weggewerkt. Je ziet de individuele lampjes niet zitten met een profiel wat zorgt voor een mooi resultaat. Je kunt led strips eenvoudig op maat bestellen en eventueel bijknippen. Hierdoor kun je de led strips overal bevestigen waar jij dat wilt. Voor het gemak kun je kiezen voor een op afstand bedienbare led strip of een led strip die je met je mobiele telefoon kunt bedienen.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *