Tienerkamer make-over

Bij ons thuis wordt er geregeld gewisseld van kamer. Dit gaat soms heel moeiteloos met slechts een bed en kast wissel. Maar dit keer hadden de zussen zin in een totale make-over. Een ander bed, en een andere kleur op de muren!

tienerkamer
BEFORE

De okergouden (kleur flexa) kamer van Julie moest oud roze worden voor Roos, en de kamer van Roos (die dus nu van Julie is) wordt binnenkort onder handen genomen.

Budget vriendelijk

Als je slim inkoopt, hoeft zo’n make-over soms zelfs helemaal geen geld te kosten. De bedden van de meiden verkochten we via Markplaats, en daar kochten we ook weer 2 tweedehands bedden voor terug. En verf kochten we in online budget verfshop via Bol.com : Decoverf Oudroze

Kleur: oudroze

Ook verkochten we nog wat oude accessoires, en een paar IKEA PAX deuren. Zo konden we de nieuwe/tweedehands spullen weer financieren.

Kortom een echte BUDGET make-over!

Bamboe bed

Bamboe is nog steeds helemaal ON TREND. En tot mijn grote vreugde liep ik op Marktplaats tegen een prachtige bamboe bed aan. Af te halen in de provincie Friesland. Voor ons 40 minuten rijden, maar dat had ik er graag voor over.

tienerkamer

Bamboe geeft ontzettend veel sfeer aan een ruimte. En het is meteen een mooi uitgaanspunt voor de styling.

tienerkamer

Het zwarte Rotan stoeltje komt uit de kringloopwinkel, en de gans lamp HEICO van een rommelmarkt. Nachtlampje komt van de ACTION de prent aan de muur is van Junique (art shop)

De gevoerde COSTOM MADE sprei komt via:

Familyfabrics

kinderkamer

Werkplekje

En natuurlijk heeft een meid van 11 een werkplekje nodig. Het werkblad moet nog groter worden, maar tijdelijk heeft ze nu een kleiner blad met 2 schragen (IKEA)

Het vloerkleed komt van XENOS en de zwarte spijlenstoel van de kringloop. De grote rietenmand komt ook uit de kringloopwinkel. Voor de ramen hangen grijze houten jaloezieën. De stoffen hanglamp komt van KWANTUM.

Op deze kamer stond al een PAX kast met lichtblauwe deuren. Deze deuren waren inmiddels vtotaal geen match meer met de kamer. Gelukkig waren het hele goedkope deuren van de IKEA en konden we 2 houtkleurige deuren FORSAND voor €35,- pst. weer aanschaffen.
De oude deuren hebben we weer verkocht, waardoor we uiteindelijk voor een paar tientjes een totale kast make-over hadden!

Een heerlijke tienerkamer voor een meid van 11!

Balvi kussen POES

Met de kamer van Julie zijn we nog bezig, ik laat jullie binnenkort het resultaat zien!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *